***corsa d club ***

Olabilir, geçen şahinde gördükten sonra soğudum biraz ama alacaksan alırım :)

Ben alıcam kesin alıcam hatta...Kötü havalarda şehir içinde kullanmam belki ama güzel havalarda gezmelerde ve özellikle uzun yolda kesinlikle kullanırım...
Gittigidiyordaki satıcıya kargo ile ilgili bilgi attım hani alırsak kaç gün içerisinde gelir? ne kadar sürer gibi fiyat 45 tl uygun geldi bana

Ben alıcam kesin alıcam hatta...Kötü havalarda şehir içinde kullanmam belki ama güzel havalarda gezmelerde ve özellikle uzun yolda kesinlikle kullanırım...
Gittigidiyordaki satıcıya kargo ile ilgili bilgi attım hani alırsak kaç gün içerisinde gelir? ne kadar sürer gibi fiyat 45 tl uygun geldi bana

Bugün unutmazsam iş çıkışı Denizli deki arkadaşla da bir konuşayım. Uzun yolda kullanılabilir, kaputum taş izi dolu...Şehir içi sürekli kullanımda opak beyaz boyada renk farkı yaratabilir söküldüğünde.

Bugün unutmazsam iş çıkışı Denizli deki arkadaşla da bir konuşayım. Uzun yolda kullanılabilir, kaputum taş izi dolu...Şehir içi sürekli kullanımda opak beyaz boyada renk farkı yaratabilir söküldüğünde.

Şehir içinde sadece araba yeni yıkandığında şık duracağı için takar sonra sökerim ama uzun yolda sürekli takarım..Haber bekliyorum yine senden :)
ok dediğin an denizliye gönderelim parayı alalım galiba sahibinden.comda görmüştüm ilanı omu acaba? 60tl diyordu gri çorsa vardı ilanda

Opel çorsa D Color Edition sahibi arkadaşlara yada konuyu bilenlere bu sorum. tavanda bulunan siyah renk kaplama ruhsatlara işli mi? yani araba çift renk mi geçiyor?

Opel çorsa D Color Edition sahibi arkadaşlara yada konuyu bilenlere bu sorum. tavanda bulunan siyah renk kaplama ruhsatlara işli mi? yani araba çift renk mi geçiyor?

Çift renk olarak geçiyor, işli.

Sahibinden.com'daki ilan Denizli' deki arkadaşmış.

Az önce telefon çaldı şu an şoktayım....susturucu gelmiş ama ara parça gelmemiş :rakir:

Son düzenleme:
Çift renk olarak geçiyor, işli.

Sahibinden.com'daki ilan Denizli' deki arkadaşmış.

Az önce telefon çaldı şu an şoktayım....susturucu gelmiş ama ara parça gelmemiş :rakir:

Hadi bakalım :) ara para bekleniyor desene :) Merakla bekliyoruz....
Napıyoruz alıyor muyuz? sipariş geçiyormuyuz kaput maskelerini?

Marangoz işi noldu? ya dikkat ettim ben sana baya iş yıkmış gibi hissettim kendimi :)

Hadi bakalım :) ara para bekleniyor desene :) Merakla bekliyoruz....
Napıyoruz alıyor muyuz? sipariş geçiyormuyuz kaput maskelerini?

Marangoz işi noldu? ya dikkat ettim ben sana baya iş yıkmış gibi hissettim kendimi :)

Sanki :)

Marangoza vakit bulursam gideceğim bir ara.

Maskeciyi aradım az önce açmadı.

Konu sanki ikimiz için, sanki 2 corsa d var forumda :)

Höyt bizde varız burada :D

Geri