corsa D eibach

aynen bende var kartel koruma bazen kasislerde altı sürtüyor...
ben eibach 5cm kullanıyorum çok memnunum...tekrar yay alıcak olsam yine eibach alırdım...tabi bu tercih meselesi...
benimkiler tam lastik hizasında yani tam istediğim gibi...sıkıntısız kullanıyorum

orjinal 14'' kantlı aracıma eibach 3.5cm yay takmak istiyorum..hem yay hem de işçilik kaça maal olur acaba? 3.5 cm belli olur mu?aracta konfor gider mi? bekliyorum arkadaslar.jant almadan yay alınmaz mı??
bu arada...
ilk önce jant al,sonra yay alırsın,,,jantları taktıktan sonra belkide helezonlara ihityaç yok böyle iyi dersin belli olmaz yani bu,,,
konfor gider mi diye sormuşsun..konfor gider kardeşim ama viraşların tadı başka :D
ben helezonları 320 TL ye almıştım 50 TL işçilik verdim

edit....

Son düzenleme:
kasiste sürterse nasıl kullancaz o zaman arabaları ya :D H&R takmaya korktum şimdi hem sert hem kasiste sürterse sıkıntı...

önce jant al diye oldu...

lenso bu jant nasıl...arabaya yakısır mı??

Uploaded with ImageShack.us

ve 3.5 cm eibach ile? ((15'' jant...)))

http://www.techturkey.com/forum/yol-tutus-amp-aktarma-ve-frenler/74701-corsa-d-yay-onerileri.html umarım senin için fazlasıyla açıklayıcı olur h&r ve eibach arasındaki farkı 2sinide kullanan corsa d kullanıcılarından duy corsa d kullanıyorsan h&r dan başkası yalan:D ayrıca corsa d ler zaten kafadan yere yakın arabalar kasislerde sürtme istemiyor ama aracım düşsün biraz istiyorsan bunun mantıgı nerde diye sorarım sana?ayrıca sürten karter koruma en nihayetinde kafaya takıcak bişi yok bi yerden sonra alışıyorsun zaten ama o yol tutuşa değer dağlar kadar fark oluyor çünkü

kasiste sürterse nasıl kullancaz o zaman arabaları ya :D H&R takmaya korktum şimdi hem sert hem kasiste sürterse sıkıntı...

önce jant al diye oldu...

lenso bu jant nasıl...arabaya yakısır mı??

Uploaded with ImageShack.us

ve 3.5 cm eibach ile? ((15'' jant...)))
bu jantı ve 3.5 yay tak arkana bakma :)

şimdiki favorim oz ultraleggera 16'' siyah veya gri arasında gidip gelyorum..2. el olursa iyi olur =) sonra yay düsünüyorum...

Geri