Corsa D essentia 2011 turuncu park

emrah_3008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar,

Öncelikle siteyi yapan arkadaşları tebrik ediyorum, çok yararlı bir site olacağını düşünüyorum.
2 hafta önce 2011 essentia corsa ( makyajlı kasa ) aldım. Park lambalarını turuncu yapmak istiyorum fakat phlips marka turuncu renkten piyasada bulamadım. Aşağıda ki linkte ki marka ampul buldum sizce sipariş verim mi ne dersiniz ?

konuyu girmeden yeni mesaj satırında nedense başlığı 35-40 sn incelediim düşündüüm anlam veremediiim ve girdiiim..
anladım en sonunda :D

Bende turuncu park yeri falan diye girdim konuya. Boyalı ampül almayın. Kesinlikle dökülüyor ve parçaları içeride kalabiliyor.

2-3 oto elektrikçiye sordum fakat istediğim renkte kaliteli ampul bulamadım, bu da ilana boyama değil falan yazdığından denemek için 1 tane sipariş verdim. Bildiğiniz marka ve alabileceğim bir yer var mı ? İstanbul da oturuyorum, nettende alabilirim.

Benim aractakini begendiysen özelden telefon numarani msj atarsan yardimci olmaya çalişirim size tam fiyat ögrenip size kargo ile gönderebilirim Sakarya'da tek bi yerde var uyumlu olan diğerleri sıkıntılı bizim arkadaş almiş yuvaya oturmamış farın içine düşmüş mesela bunlar ile uğraşmak sıkıntılı 25-30 tl arasi + kargo ücreti gelir size

Gerçekden çok şık bi uygulama.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Hatta yaklaşık bi kaç saat önce İzmit otogar Kavşağı'nda 41 HS 508 plaka idi sanırım,siyah bi corsa gördüm.Far ve sis xenon'du ayrıca turuncu park vardı,aynı bu şekilde.Gerçekden çok şık olmuş.Bende düşünmeye başladım konuyu ve bahsettiğim o corsa'ya gördükten sonra :)

Gerçekden çok şık bi uygulama.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Hatta yaklaşık bi kaç saat önce İzmit otogar Kavşağı'nda 41 HS 508 plaka idi sanırım,siyah bi corsa gördüm.Far ve sis xenon'du ayrıca turuncu park vardı,aynı bu şekilde.Gerçekden çok şık olmuş.Bende düşünmeye başladım konuyu ve bahsettiğim o corsa'ya gördükten sonra :)

Buyrun Sakarya` ya gelin Murat bey ben size kaliteli turuncu far konusunda yardımcı olurum

arkadaşlar bu gündüz farını cinsi / cibiliyeti nedir ? elektrikçiden isterken nasıl isticez ?

Geri