Buyrun Sakarya` ya gelin Murat bey ben size kaliteli turuncu far konusunda yardımcı olurum
Teşekkür ederim Gökberk bey.Bende ne zaman isterseniz sizi İzmit'e Yada İstanbul'a beklerim.Hem tanışmış olur,hemde bişiler yer içeriz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun Sakarya` ya gelin Murat bey ben size kaliteli turuncu far konusunda yardımcı olurum
Teşekkür ederim Gökberk bey.Bende ne zaman isterseniz sizi İzmit'e Yada İstanbul'a beklerim.Hem tanışmış olur,hemde bişiler yer içeriz...
arkadaşlar bu gündüz farını cinsi / cibiliyeti nedir ? elektrikçiden isterken nasıl isticez ?
Bi pazar bulusuruz suan üstünde çalışmakta olduğum corsa d makyajli kasa icin yeni arka görünüş var o bittiginde gorusursek butun fikirleriniz değişeceğine inanıyorum haftaya cumartesi bitmesini hesaplıyorum bi aksilik olmazsa
Ha evet yapım aşamasını gördüm . Farklı ve etkileyici bi görünüm olacağı aşikar O zaman proje sonrası , ilk fırsat diyelim . Hem tampon'unda kutlarız
Benim aractakini begendiysen özelden telefon numarani msj atarsan yardimci olmaya çalişirim size tam fiyat ögrenip size kargo ile gönderebilirim Sakarya'da tek bi yerde var uyumlu olan diğerleri sıkıntılı bizim arkadaş almiş yuvaya oturmamış farın içine düşmüş mesela bunlar ile uğraşmak sıkıntılı 25-30 tl arasi + kargo ücreti gelir size
gökberk eyvallah kardeşim, seninkilerin markası neydi ? ben kesin kaliteli bişey alıcam, şu an için bunu idareten taktım fakat yuvaya takmada zorlanma olmadı ve şu an için geçekten şık duruyor.
fotoyu yükledim