CORSA D FK 3.5 yay

Emirhan Sph

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar yarin aksam aracima fk 3.5 yay taktiriyorum=)) yay hakkinda goruslerinizi bekliorm.. taktirincada fotolari sunucam hayirlisiyla:D

sakın taktırma....

şu anki fk yayların hepsi istanbul sarım ve aşırı yumuşak...

araç çok güzel çöküyor 2 yıl içinde amartisörün üzerine oturuyosun... artık millet elinden çıkarmak için 200 den veriyor...

bunu bile bile alcak varsa izmirden yollayalım :) kargo bedava....

biraz kullanımada baglı tabiki ama eibach forever diyorum 1. 1.5 senedir 5 cm kullanıyorm + 18 jant tık yok mahş tütütü :D

biraz kullanımada baglı tabiki ama eibach forever diyorum 1. 1.5 senedir 5 cm kullanıyorm + 18 jant tık yok mahş tütütü :D
bunun kullanımla alakası yok normalde eibach takınca daha sert oluyor ve araç daha az yaylnıyor bunda tam tersi elinle sıkıştırırak orjinalden daha yumuşak olduğunu anlıyorsun o kadar yumuşak...

direk araç yaylanınca çok hafif kasiste göbekten oturuyor...

ben eski aracımda da bunda da vogtland kullanıyorum memnunum tavsiye edeceğim 3 marka var

1- eibach
2- vogtland
3- h&r

bu arada aracın dizel onun için dizel yayı bulmanı tavsiye ederim yoksa ön ve arka eşit düşmüyor...

benzinli ve dizelin motor ağırlıkları farklı olduğu için problem yaşarsın...

bu dusunceye karsıyım ben ıste spor yayın takılma amacı bellı zaten sert olucak tabi eibach'ten sasmayın derim ben..1 kere bile sürtmedim altını yüklüyken bile.

bu dusunceye karsıyım ben ıste spor yayın takılma amacı bellı zaten sert olucak tabi eibach'ten sasmayın derim ben..1 kere bile sürtmedim altını yüklüyken bile.
bende aynı şeyi savunuyorum :rolleyes:

Arkadaslar yay takildi dun aksam ... Yani almistim yayi degistiremedim acikcasi yayda yumusaklik pek soz konusu deil ama zamanla neler olur bilmem .. Yol tutusu faln cok guzel hic bi yere surtuyo su anda bayaa buyuk tumseklerden gectim bi problemle karsilasmadim.. Tabi zamanla biraz daha cokucektir ozaman ne olur bilmem.. 2 sene icerisinde araci buyuk ihtimalle saticam kisa vadeli oldugu icin bare hevesimi gidereyim dedim =)) dogrumu yaptim yanlismi bilmem ama taktik gitti :D kullanan arkadslarimda vardi gayet memnunlar yani ole yumusama gibi bi problemle karsilasmadik en kisa zamanda resmlerde gelyo bilgisyara aktaricam =)

aracın guzel olmus masallah bu maxı hı fı de kımler var ugurmu duruyor ufukmu ?

Geri