CORSA D FK 3.5 yay

nam amortısore gıdıyosun bıze haber vermıyosun. sonra bıde donuste opete ugruyosun.. cık cık cık

:)euehueh valla haberim yoktu bilsem haber vermezmiyim :D

Su anda ugur ve tufan var abi

yumusamaz ama zmanLa dahada oTurur.. Yayı takmak önemLı degıL yay takıLdıktan sorakı sürüşün cok onemLı herkes bıLıodur bunu zaten en ufak cukurda bıLe derın bı cukura gırmısın gıbı tepkıyLe karsıraLAsırsın bu nedenLe amortısorLErını patLAnman LAstıgın ınce yanaksa yarman kaCınıLmaz oLmaktadır ve yagmurLu havaLArda cok sakat oLuo dıkkat etkmek Lazım biLinen Sey bunLAr zaten SoLım dedım (:

Aynen kardesim valla bunlara cok dikkat etmek lazm ... Ben normal yaysizken bile arabayi yayli gibi kullaniodum:D cukurlara faln cok dikkat ederim yani .. Yagmur ise gercekten cok sakat cok dikkatli olmak lazm

ewt ya aLıskanLık yapıo bı saatten sonra:d gecenLErde baSıbuyuk den dırek sahıLe bagLanan bı yol var orda bı tumsek gıbı olmus yol bılmıodum uctum orda on tamponu vurdum yere dedım aLtını bıraktım arabanın aynı yoldan daha hızlı uctum sırket arabasıyla (fiesta van) banamısın demedı:d

:D euehueh valla bnde yay taktirdim ya koltuga yaslanmiorm bile , kafa onde pur dikkat gidiorm :D

bu arada aracın dizel onun için dizel yayı bulmanı tavsiye ederim yoksa ön ve arka eşit düşmüyor...

benzinli ve dizelin motor ağırlıkları farklı olduğu için problem yaşarsın...

Ne tür problem yaşanır acaba? Ön tarafın biraz fazla düşmesinden başka yani?

''dizelde benzinli yayıyla problem yaşarsın'' yanlış bilgilendirme oluyor.nolur 3.5cm yay koyarsın 5-6cm düşer yani olabilecek tek problem beklenenden fazla düşmesi olur başka problem olmaz(ki bunu sadece dizel benzinli diye ayırmakta yanlış yeri geliyor 1.2-1.4 yayları bile farklı oluyor) başka problem olmaz.ali can ı sende biliyorsun 30bin km'ye yakındır dizelde benzinli yayı kullanıyor ne alt takımda nede başka şekilde problem yaşamadı. Sanırım ne kadar düştüğünüde görmüştün.
Ayrıca başka bir arkadaşa 6-4 fk aldık ama 3-3.5 cm anca düştü yani fk fazla düşer gibi genellemede pek uygun olmaz.

Son düzenleme:
''dizelde benzinli yayıyla problem yaşarsın'' yanlış bilgilendirme oluyor.nolur 3.5cm yay koyarsın 5-6cm düşer yani olabilecek tek problem beklenenden fazla düşmesi olur başka problem olmaz(ki bunu sadece dizel benzinli diye ayırmakta yanlış yeri geliyor 1.2-1.4 yayları bile farklı oluyor) başka problem olmaz.ali can ı sende biliyorsun 30bin km'ye yakındır dizelde benzinli yayı kullanıyor ne alt takımda nede başka şekilde problem yaşamadı. Sanırım ne kadar düştüğünüde görmüştün.
Ayrıca başka bir arkadaşa 6-4 fk aldık ama 3-3.5 cm anca düştü yani fk fazla düşer gibi genellemede pek uygun olmaz.
tamam o zaman şöyle açıkliyim...

azunun yeni sahibini belki tanıyorsundur 5 lik yayları söktü 3.5 taktı ama hiç bir şey farketmedi...

onun dışında bu hafta içi serkanda fk yaylar 200 diye yay aldık astra g ye onlarda duyduğum doğruysa istanbul sarım varmış. onun içinde aşırı yumuşak ve yaylanıyor araç... en ufak şeyde arkadaş göbekten altı vuruyordu söktük....

bu tür problemler yaşarsın anlamında söyledim ve arka-ön eşit düşmüyor...

dizel için varken niye hala benzinli için aliyim?

orjinal yaylar bile benzin-dizel diye ayrılıyor...

Geri