Aynı şeyi söylüyoruz aslına bakarsan ama şu husus var belirtmediğin benzinliye dizel yayı taksalar önü havada kalır bu yüzden yaylar ayrılıyor. Her araçta ön her zaman biraz fazla düşer. 3.5 diye aldığın yaylar aracına her açıdan uyumlu olsada ön yine biraz fazla düşecektir. He farklı motora göre alırsın ön taraf biraz fazla düşmüştür yine Ok. Olay bundan ibaret olur ama dengesiz düşmenin bi kaç farklı yönü var. Sadece önün fazla düşmesinden ibaret değildir. Ön tarafın fazla düşmesindende ben dengesiz düşmüş diyemem açıkçası. 6-4 yaylar içinde dengesiz düşürür diyebiliriz o zaman. Tutar dizel yayını benzinliye takarsın önü havada arkası aşağıda kalır tabiri caizse "kıçı başı ayrı oynar" işte ona dengesiz düşmüş denilebilir.hatta zamanında tanıdığım birisi 6-4 yayların önleriyle aynı markanın 5cmlik arka yaylarını takmıştı.benimde eski aracımda gsi a uygun olmasına ve 3.5 cm yazmasına rağmen daha fazla düşmüştü yaylarımın markasıda vogtland tı.
kısacası dizele benzinli yayı takılırsa yaşanacak tek problem beklenenden fazla düşmesidir.bu illaki benzinli dizel arasında değil benzinli-benzinli yayları arasında bile yaşanabilir.kiminin hoşuna gider kimisi bu kadar yakınlıktan rahatsız olur.
sen dizel yayı dururken neden benzinli yayı alayım diyorsun bende dizele benzinli yayı almayı düşünüyorum.tercih meselesi ve dizele benzinli yayı taktığımda ne olacağını biliyorum sadece biraz daha fazla düşecek.
kısacası olay yaylarda belirtilen alçalmanın hangi araç için olduğunu bilerek almak.yoksa git sanayide corsa yayı de (istisnalar hariç) modele bakmadan verirler.
kısacası dizele benzinli yayı takılırsa yaşanacak tek problem beklenenden fazla düşmesidir.bu illaki benzinli dizel arasında değil benzinli-benzinli yayları arasında bile yaşanabilir.kiminin hoşuna gider kimisi bu kadar yakınlıktan rahatsız olur.
sen dizel yayı dururken neden benzinli yayı alayım diyorsun bende dizele benzinli yayı almayı düşünüyorum.tercih meselesi ve dizele benzinli yayı taktığımda ne olacağını biliyorum sadece biraz daha fazla düşecek.
kısacası olay yaylarda belirtilen alçalmanın hangi araç için olduğunu bilerek almak.yoksa git sanayide corsa yayı de (istisnalar hariç) modele bakmadan verirler.