Corsa D Garanti kapsamında bakım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az önce adana opel bayii ile görüştüm.
belirli şase aralıklarındaki araçların geri çağrılma ile ilgili bir durum söz konusuymuş.ama bu her araç için geçerli değilmiş.
bakalım kısmet kime vuracak.

az önce adana opel bayii ile görüştüm.
belirli şase aralıklarındaki araçların geri çağrılma ile ilgili bir durum söz konusuymuş.ama bu her araç için geçerli değilmiş.
bakalım kısmet kime vuracak.

bende biraz önce servisi aradım şase numarasını istediller.baktılar

gelmene gerek yok dediler...

Çağrılanlar ne zaman aldıklarını belirtseler aşağı yukarı belli olur. Bende mi arasam acaba servisi:confused:

az önce servis beni aradı ve direksiyon mili kontrolü için çağırdılar.genel olarak adrese mektup yollşuyorlarmış.ama siz servisi arayabilirsiniz yinedebeklememek için.

Şimdi servisi (opan) aradım. Sadece 1.3 dizellerin belirli bir ayda fabrikadan çıkanları çağırıyorlarmış, mektupla. Hangi aylar olduğunu bilmiyor servis danışmanı. İnşallah çok kişide çıkmaz.

benimkide 1.3 dizel corsa D aracım serviste zaten aracı alırken sorarım bende

anladığım kadarıyla belirli bir dönemde üretilen araçlara yapılan bir bakım bu.ben az önce servisten çıktım.benide davet etmişlerdi ama bende bir sorun bulunamadı.
umarım sizlerde de bir sorun olmaz

siz yine şanslısınız bence bu corsalarda olan direksiyon kutusundan gelen ses için sizi büyük ihtimalle çağırıyolar bakın bizee böle bişey olmadıı...bana dediklerii benim arabadan direksiyon kutusundan gelen ses için bide gülerek sanki kafaa buluyor i.....ler 250 ytl sıkışmışş bu nasıl zihniyet yaaa

banada herhangi bi haber gelmedi. forumdada c'monu ilk alanlardan biri benim baya önce aldım yani ama durun bakalım gelecek mi haber

Geri