Corsa D Garanti kapsamında bakım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba, bugun aracımın 7500km bakımı icin gittim servise ve bana da aynı şeyi söylediler. direksiyon mafsalını kontrol edicez dediler. ve herhangi bir problem olmadı

benide aramadılar :(

arkadaşlar benide kahramanmaraş sarpel den 1-2 hafta önce aramışlardı.aracım 90 beygir.sanırım 90 beygirlik araçların marş dinamosunda sorun yaşayanlar olmuş.bana söylenen gm belirli bi seri üretilen araçların tümünün marş motorunun değişmesi gerektiğini bildirmiş.ben aracı temmuz ayında almıştım.benim araçta değişime gerek duymadılar sadece turbo ile ilgili bi klipsin takılı olup olmadığına baktılar.

herkese merhaba ben foruma yeni katıldım bende 2007 nisan 25de aldım corsa 1.3 d banada bu konuda bi arama olmadı.şu an için sorunum yok

arkadaşlar şasi numararasına göre sorun olan aracları cagırıyorlarmışdüzeltip yolluyorlar

Arkadaşlar bazı sistemlerde güncelleme gelir ve bu güncellemeler için çağrılırsınız...Araca bakılır, ihtiyaç olursa parça değişimi yapılır..İhtiyaç olmaz ise kontrol edilip yollanırsınız..Ama gitmeyi ihmal etmeyin...

Geri