Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım daha önce Insp uyarısı verdiğinde elektrikçide sildirmiştim. Aradan baya zaman geçti, silecek ve sinyal kolunu aynı anda çektiğimde gizli menüye ulaşamıyorum. Bilginiz var mıdır?
Anahtarı sadece kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kollarını çektiğinizde açılmıyor mu? Kontağı 1 ya da 2. kademeye falan çevirirseniz o şekilde açılmıyor sadece kontağa taktıktan sonra açabilirsiniz. Bir zamanlar ben de kontağı çevirdikten sonra açmaya çalıştığım için bozuldu zannetmiştim o sebepten sordum hocam.
Ben şahsen bu noktadan sonra size yardım edemeyeceğim çünkü çözümünü bilmiyorum ancak nickinize bakarak Ankara' da olduğunuzu tahmin ediyorum. Size bu konuda yetkili servise alternatif olarak kesin çözümü sunabilecek bir ustaya yönlendirebilirim eğer isterseniz.
Ben şahsen bu noktadan sonra size yardım edemeyeceğim çünkü çözümünü bilmiyorum ancak nickinize bakarak Ankara' da olduğunuzu tahmin ediyorum. Size bu konuda yetkili servise alternatif olarak kesin çözümü sunabilecek bir ustaya yönlendirebilirim eğer isterseniz.
Aracımı bugün kontağı çevirdiğimde gösterge lambalarının yanmaması ve anahtarı çevirince aracın çalışmaması sorunu nedeniyle önce elektrikçiye ardından anahtarcıya gösterdim. Direksiyonu komple söküp kontak termiğini temizleyip yağladılar. Hem aracın çalışmama sorunu hem de P1-P7 araç kişiselleştirme menüsüne ulaşamama sorunum çözüldü. Bazen burada gresle ilgili iletkenlik sorunu olabiliyormuş. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa doğrudan anahtarcıya gösterebilirsiniz.