Corsa D GSI İçin Yay Yardım

34DN8697

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Yay Olarak FK Marka Düşünüyorum. Ama Araç 1.6 Ve Neredeyse Bütün Markalarda 1.6 İçin Yay yok . 1.4 Benzinli İçin Olan Yayı Alsak Sıkıntı Çıkarırmı ?

bir sıkıntı cıkmaz bıraz daha basar :) HR tavsiye ediyoruz corsa lar için FK tam 3.5 veya 5 basmıyor çoğu markada bu sıkıntı warmıs HR tam randıman verıyor taktıran arkadaslarımız war ordanda bakabılırsınız..

selam, benimde tavsiyem H&R den yana. FK yaylar çok sert oluyor.

h&r takın pişman olmayın sonra...

Pozitif Oto H&R Türkiye distribütörü
Tel:0216 527 04 48

Arayıp danışabilirsin..

1.4 yayları sıkıntı çıkmaz ama sakın universal yay kullanma benim tavsiyem git irmicher den orjinal sport yaylardan al HR 5cm de kullandım FK 5cm de kullandım.Al birini vur ötekine :) Ya orjnalinin yüksekliğine katlan ya da opc yaylarından taktır.Irmicher bu işe akıllı mantıklı ve rahat çözüm bulacaktır ;)

1.4 yayları sıkıntı çıkmaz ama sakın universal yay kullanma benim tavsiyem git irmicher den orjinal sport yaylardan al HR 5cm de kullandım FK 5cm de kullandım.Al birini vur ötekine :) Ya orjnalinin yüksekliğine katlan ya da opc yaylarından taktır.Irmicher bu işe akıllı mantıklı ve rahat çözüm bulacaktır ;)

irmscher ürünleri türkiyede bulmak çok zor corsa c için aylardır ön ek ve arka spoiler arıyorum. hatta almanya ya mail atım hala bir sonuç yok ortada :(

izmirde kavuklar opel servisinin yanında irmicher bayisi var.Ka style adı altında çalışıyor her türlü parça mevcut biraz tuzlu ama her alanda çalışmaları var.Ben egzoz ve chip sormak için gitmiştim.Araç proje işi de yapıyolar yani tasarım ve performans projesi yapıyorlar araçlar için.

1.4 yayi sikinti cikarir. Corsa opc vardi bende. Opc ile 1.3 cdti yayi birebir ayni on aks agirlik limitleri arka aks limitleri hepsi es deger. Su yuk limitlerini bilmeden yay tavsiye etmeyn 1.4 yayi uyar ama hos olmayan sonuclar dogurabilir gunun birinde.

FK depo, eibach falan gec kardesim alabiliyorsan KW coil al alamiyorsan H&R yay.

Ka-style firmasına ya da yetkili servislere başvurabilirsiniz.iletişime geçerseniz detaylı bilgi alabilirsiniz.Ben egzoz ve chip için yeterli bilgi aldım body kit ve yay gibi konularda da yardımcı olacaklarını düşünmekteyim.

Geri