Corsa D GSI İçin Yay Yardım

izmirde kavuklar opel servisinin yanında irmicher bayisi var.Ka style adı altında çalışıyor her türlü parça mevcut biraz tuzlu ama her alanda çalışmaları var.Ben egzoz ve chip sormak için gitmiştim.Araç proje işi de yapıyolar yani tasarım ve performans projesi yapıyorlar araçlar için.

Ka-style firmasına ya da yetkili servislere başvurabilirsiniz.iletişime geçerseniz detaylı bilgi alabilirsiniz.Ben egzoz ve chip için yeterli bilgi aldım body kit ve yay gibi konularda da yardımcı olacaklarını düşünmekteyim.

erdinç ka-style da görüştüm. hatta ordaki arkadaşlarla kanka olduk artık. izmire ne zaman gitsem arkadaşlar la görüşürüm. hala bekliyoruz bakalım. corsa c için marşpiyeli ordan aldım ama ön ek ve spoiler hala yok.

Arkdaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkürler FK Marka Aldım . Benim İçin Sertlik Daha Önemli Genellikle Aracı Tek Kullanıyorum Yada Max 2 Kişi Biniyoruz . Şuanda Yol Tutuşu Gayet Güzel Oldu Havalar Düzelsin Fotoları Atacağım .

Emre eibach ı geç dien bugüne kadar ilk seni duydum dünya üzerinde eibach dan iyi yay varmı ? KW coile lafım yok eibach la kw aynı fabrikada üretiliyor zaten ;)

Arkdaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkürler FK Marka Aldım . Benim İçin Sertlik Daha Önemli Genellikle Aracı Tek Kullanıyorum Yada Max 2 Kişi Biniyoruz . Şuanda Yol Tutuşu Gayet Güzel Oldu Havalar Düzelsin Fotoları Atacağım .

fk kac cm koydun dızel benzınlı yayı? bide foto alabılırmıyız en kısa zamanda :)

fk kac cm koydun dızel benzınlı yayı? bide foto alabılırmıyız en kısa zamanda :)

5Cm Koydum Yay ,Yarın Ayarlayacagım Kısmetse Fotoğrafları . :) .

FK 5cm güzel basar ve virajda kıç attırmaz ama araç kalkışta sağa sola çekme yapar frenleme zayıflar ve araç çabuk patinaja düşer.Yağmurlu yolda frenlemeyi ve gaza ani yüklenmeyi dene.Orjinalde görmediğin kadar eksi yönler görceksin...O yaylar sadece lowering kit yani yere yaklaşırma yayıdır.Coilover olmadığı sürece viraj kabiliyeti artırmaz...uzun vadede arka yaylar gıcırtı yapçak özellikle bol yağmur yedikten sonra.Çukurlar çekilmez hale gelcek falan...Aman aman...Orjinal yay iyidir.Ben çok çektim o yaylardan.Ama diğer markalara göre sertliği ve uzunluğu ideal...Hayırlısı olsun.

yaylar yüzünden çıkamadığım çok dik yokuşlar oldu.Sert kalkış yaptığımda aracı kaldırıma çıkarıyodum.Yağmurlu havada en ufak ani fren saçma sapan ABS yi soktu devreye.Bir de bilinmeyen bir gerçek var ki o yayların hiçbiri orjinali kadar sert değil.aksine daha yumuşak.Zaten o yüzden araç yere yaklaşıyor.Çukurlarda sertlik hissetmemizin sebebi ise yumuşaklıktan dolayı arabayı yukarı kaldıramaması yani yaylanamamasıdır.Sürekli çökük kalır.Tek avantajı hızlı giderken tümsekten geçince araç zıplamaz hemen yere çöker bi de yüksek hızlarda ya da keskin dönüşlerde araç yere yakın kaldığı için savrulma olmaz ve altına giren hava miktarı düşük kalır...Ama yağmurlu havada üçbuçuk ve yusuf tabirleriyle başbaşa kalıyor insan :)

Geri