Corsa D hakkında önerilerinizi bekliyorum

AnilGulten

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Forumda yeniyim.Birkaç konu gezdim kafamda kabataslak çıkardım neler yapabileceğimi ama, biraz pahalıya kaçıyor arayip sorduğum yerler.Antalyada Yaşıyorum ve burada biraz pahali sanırım.Acaba ne yaptırabilirim aracıma ?

Aracım 2012 model Opel corsa D 1.3 Cdti Enjoy olarak geçiyor.Ha birde rica etsem nerelerden yaptirabilirim ve ortalama fiyatları ne kadar tutar bilginiz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim :):rolleyes:

Nasıl fotoğraf ekleyecegimi bilemedim,bu yüzden ekleyemiyorum kusuruma bakmayın :(

Son düzenleme:
Aklında neler var yazarsan daha iyi olur.

Arkadaşlar bütçe çok yok ki zaten başlayıp hepsini hemen yapmayı düşünmüyorum, sıra sıra yavaş yavaş yapıcam. Bi body kit düşünüyorum. Camlar film.3cm spor yay amerikan park.güzel bir jant birde benim için önemli olan egsoz ve hava filtresi.biraz ses istiyorum arabada.ilk dizel Aracım benim bu.bundan önce hep benzinli kullandım. Hiç ses yok hoşuma gitmedi bu durum :)

Bu konu hakkinda aracina biraz para harcaman gerekecek.. guzel bi cam filmi 150 tl civari .. guzel bi spor yay alacaksan 200den baslar,amerikan park 60-70 civari ayarli takacaksan,aracin dizel oldugundan bence hava filtresine gerek yok egzos takman yeterli olacaktir.. body kit ise nasil bisi istedigine bagli..hersey senin zevkine gore deisir acikcasi..

Arkadaşlar bütçe çok yok ki zaten başlayıp hepsini hemen yapmayı düşünmüyorum, sıra sıra yavaş yavaş yapıcam. Bi body kit düşünüyorum. Camlar film.3cm spor yay amerikan park.güzel bir jant birde benim için önemli olan egsoz ve hava filtresi.biraz ses istiyorum arabada.ilk dizel Aracım benim bu.bundan önce hep benzinli kullandım. Hiç ses yok hoşuma gitmedi bu durum :)

gsi body kit 750-1000 tl civarı.
yay vogland: 650 TL
film: 200 TL
amerikan park: 100 tl
xenon(sis uzun kısa): 250 TL
jant lastik takım: min 1500 TL
filtre: 50-100 TL
egzos ( kumandalı): 300 TL

Led stop: 375 TL
ön ızgara: 150 TL
navi-teyp: 550 TL

bu liste böyle uzar gider modlanmicak araba yoktur sen haber ver paradan...

dizelde egzoz bi halta yaramaz blow off daha etkili olur...

Aracın orjinalliğini bozmak yerine donanım olarak modifiye yapabilirsin. Performans aracı değil çünkü. Kumandalı egzoz ve açık hava filtreleri her türlü yasak. TÜV uyumlu değiller çünkü. İşini yapan bir polise denk gelirsen trafikten mene kadar yolu var. Aracın farlarında otomatik yükseklik ayarı (manuel olmaz), mercek ve yıkama yok dolayısıyla xenon da yasak çünkü gece karşıdan gelenin gözünü alır.

Enjoy sport paket olduğu için Essentialara kıyasla aşağıdaki modifiyeleri daha uyguna yaptırabilirsin.

ESP yoksa yaptırabilirsin.
ESP varsa AFL far yapabilirsin ki gerçekten Corsa için en güzel modlardan birisi.
Sis var mı? (Gerektiğinde açılmak üzere)
CC var mı?
CD30 yerine Touch&Connect takabilirsin.
CID ekran yapılabilir.
Torpido aydınlatması yapabilirsin, yuvası var tesisatı yok. İç aydınlatmayı 42mm sofit ledler ile değiştirebilirsin.
Amerikan park yerine gündüz farını turuncu camlı (sonradan boyama değil) ampülle değiştirebilirsin.

Aracın orjinalliğini bozmak yerine donanım olarak modifiye yapabilirsin. Performans aracı değil çünkü. Kumandalı egzoz ve açık hava filtreleri her türlü yasak. TÜV uyumlu değiller çünkü. İşini yapan bir polise denk gelirsen trafikten mene kadar yolu var. Aracın farlarında otomatik yükseklik ayarı (manuel olmaz), mercek ve yıkama yok dolayısıyla xenon da yasak çünkü gece karşıdan gelenin gözünü alır.

Enjoy sport paket olduğu için Essentialara kıyasla aşağıdaki modifiyeleri daha uyguna yaptırabilirsin.

ESP yoksa yaptırabilirsin.
ESP varsa AFL far yapabilirsin ki gerçekten Corsa için en güzel modlardan birisi.
Sis var mı? (Gerektiğinde açılmak üzere)
CC var mı?
CD30 yerine Touch&Connect takabilirsin.
CID ekran yapılabilir.
Torpido aydınlatması yapabilirsin, yuvası var tesisatı yok. İç aydınlatmayı 42mm sofit ledler ile değiştirebilirsin.
Amerikan park yerine gündüz farını turuncu camlı (sonradan boyama değil) ampülle değiştirebilirsin.

benim araçta esp olduğu halde afl yapamıyorum çünkü direksiyon kutusu denen eps pompasının değişmesi gerekiyormuş(parça kodu farklı çıktı) esp işide ebayden resetli çıkma olmazsa baya baya tuzlu oluyor diğer donanımlara katılıyorum hatta arka orjinal park sensörüde eklene bilir ebayden ucuza gelir birde 3.5 cm kaliteli yay olursa mis gibi olur

Geri