Corsa D hakkında önerilerinizi bekliyorum

benim araçta esp olduğu halde afl yapamıyorum çünkü direksiyon kutusu denen eps pompasının değişmesi gerekiyormuş(parça kodu farklı çıktı) esp işide ebayden resetli çıkma olmazsa baya baya tuzlu oluyor diğer donanımlara katılıyorum hatta arka orjinal park sensörüde eklene bilir ebayden ucuza gelir birde 3.5 cm kaliteli yay olursa mis gibi olur

bu esp ve afl isi baya bi pahaliya maal oluyor diye biliyorum hele aracinizda esp yok ise hic kalkismayin. afl maliyetini ogrenmek gerekir aslinda ama 2bin tl alti cikmaz serviste butuk ihtimal.. farlarin fiyati zaten bi dunya.

bu esp ve afl isi baya bi pahaliya maal oluyor diye biliyorum hele aracinizda esp yok ise hic kalkismayin. afl maliyetini ogrenmek gerekir aslinda ama 2bin tl alti cikmaz serviste butuk ihtimal.. farlarin fiyati zaten bi dunya.

abi sıfır alınırsa öyle ben afl için direksiyon kutusu sorduğumda 3 bin tl dedi servis şimdi corsaiçin bunun çıkmasını ebayde dahi bulmak zor espyide kablolama şeması olduktan sonra ebayden alınabilir ama abs üntesinin içine hava kaçırmamaya dikkat etmek gerek onun dışında ebayde epli abs ünitesi büyük fren merkezi cim modülü yawrate sensör üst kapaklar var servisten alt plaka 2 yada 4 tane hidrolik hortumu almak gerek hatırladığım bunlardı tabi bcmyede bakmak gerek yawrate sensör bölümü var mı diye

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim.Esp, sis falan hepsi mevcut aracımda.Ama dizel olduğu için performans aracı yapamam diye düşünüyorum. Dış görünüşüyle oynayıp biraz gözüme tatlı spor bir araç olarak görünmesini istiyorum.bütçem body kit dahil 1500-2000 arası. Oda hemen değil böle böle,(malum Türkiye standart maaşları belli.)bakıyorum forumda opc diye corsa nin spor modeli var o araç gerçekten çok güzel gözüküyor tatlı bir spor. Onun gibi yapmak istiyorum açıkçası.(Hani arka cami küçük olan.)
Benimde aklımda 3 cm spor yay var bi egzos, farların içine led,+beyaz far(belki xenon) ledler yeni kasa cliodaki ledler gibi olacak.bazı Megane lara da var.
cam filmi muhakkak gerekli.
jant pek düşünmüyorum veyahut, daha sonra. (Çünkü çok pahali)
ve tabiki bodykit....

Ama ne takacagimi bilmiyorum.marka olarak pek bir bilgim yok.az çok neyin yakışıp yakismayacagini gördüğüm zaman bilirim ama marka model konusunda en ufak bilgiye sahip değilim.

Tekrar söylüyorum, ilginize çok teşekkür ederim.değerli vaktinizden harcayıp vakit ayiriyorsunuz bana.vereceğiniz cevaplar içinde çok teşekkürler arkadaşlar. .

Servislerin taktığı body kiti bursada bir firma üretiyordu 3 te biri fiyatına satıyorlar. 3.5 cm h&r spor yay bizim corsalar için ideal isterseniz birde remap(chiptuning) yaparsınız egzoz tavsiye etmem traktör gibi olur onun yerine kat iptali varsa dpf iptali ortada zaten düz boru var son susturucuyada bir başlık takıldı mı çok şık durur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O bursada yapan firmanın adını bulabilirmiyiz acaba? Body kit satanlar harbiden uçmuş, kolay yoldan insan opmesini ilke haline getirmiş millet.herkes hirsiz olmuş resmen.

O bursada yapan firmanın adını bulabilirmiyiz acaba? Body kit satanlar harbiden uçmuş, kolay yoldan insan opmesini ilke haline getirmiş millet.herkes hirsiz olmuş resmen.

kardeşim eski telefonum olsaydı numarasıda vardı ama unuttum benim spolier onların yapımı hiç sorun yaşamadım bir tek serviste takan herif boyadıktan sonra cam silikonunu fazla sıkmış araları ayrık kaldı

Ah keşke bulabilsek. Bende antalyadayim, buradaki esnaf resmen hırsız olmuş. 10 liralık şeyi 100 liraya satmaya çalışıyorlar. :(

Ah keşke bulabilsek. Bende antalyadayim, buradaki esnaf resmen hırsız olmuş. 10 liralık şeyi 100 liraya satmaya çalışıyorlar. :(
Isinize yarayabilir.

d056b0a5bf59a4e91d66d330ba9671eb.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri