Corsa D hakkında önerilerinizi bekliyorum

budlum forumda konu varmış internet siteleri kapanmış ama cep teli var adamların

http://www.opelim.net/forums/corsa-tuning/55502-corsa-d-astra-h-orjinal-bodykit-bursa-isi.html

Isinize yarayabilir.

d056b0a5bf59a4e91d66d330ba9671eb.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Çok sağol hocam yardımın için.

linke tıklayınca açılmadı mı konu

Dostum bende Corsa D 3 k sahibiyim.Benim yaptığım sıralama ile söyleyeyim. Benim tavsiyem şudur:
1-Cam filmi(Arabayı en çok öne çıkartan ve nerdeyse en ucuz aksesuar)
2-Ses sistemi
3-Xenon
4-Eğer istersen açık hava filtresi ve egzost
5-Jant
6-Yay(tabi isteğe göre ve kullanacağın yere göre taktırıp taktırmamak senin kararın) :)
Artık burdan sonrası senin ne kadar ileri gitmek istediğine bağlı
7-body kit
Ben bu sıralama ile başladım hatta ben farlarıda değiştirmiştirm xenonla beraber ama şimdi eski farlara geri döndüm.Bende yay ve body kit yok çünkü bizim otoparkın girişi biraz sıkıntı boş yere tampon bırakmak istemedim :)

Şimdiden hayırlı ve keyifli sürüşler :)

Ah keşke bulabilsek. Bende antalyadayim, buradaki esnaf resmen hırsız olmuş. 10 liralık şeyi 100 liraya satmaya çalışıyorlar. :(
malesef antalyada bu dediğin var , en son başıma geleni şöyle anlatayım cam filmi 150 den kapı açıldı 120 gibi ödedim cam çıtası 90 dan açtı kapıyı 50 ödedim fara fiilm çektirdim ona nekadar istedi ne verdim hatırlamıyorum eski sanayide bi yere yaptırmıştım Bu arada fara cam filmi iyi duruyor...

boya montaj dahil ne kadara geliyomus?

Geri