Corsa D İç Led Aydınlatma (her araca uygulanabilir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SEnin Arabanda Orjinalde Orada Işık Varsa İşin Kolay Ama O kısımda Işık Yoksa Tavan Lambasına Giden Tesisattan Almak Lazım Elektirigini.Oda Nerden Nasıl Geçiyor Hiç Bİr Bilgim yok.

çok güzel durmuş ama biraz daha loş olsa daha mı iyi dururdu acaba

çok güzel durmuş ama biraz daha loş olsa daha mı iyi dururdu acaba

yüksel ben bu olayı senden beklerdim valla. erken davranmışlar. :) ışık biraz daha az olsa ve beyaz renk olsa daha hoş dururmuş bence. zevk meselesi tabi. yalnız yapan arkadaş elektriği nasıl aldığını anlatmamış galiba. kilit nokta eksik.

denizlide buldum dün yaklaşık 10 kadar ışıkcı gezdim en sonunda buldum.her rengi var dedi..metresi 20 $ dedi.. bilginize..

hersey var ama nereye baglanacagı soru?

ben azonce bagladım ama fotograf makınam tamırde oldugu ıcın cekemedim kabloları yan direk iclerinden getirip tavan lambasına bagladım tavandan kontrollu cok super oldu hersey kolay ama kobloları direklerden aldıktan sonra tavan icinden gecirme biraz ugrastırdı ama deydi doğrusu

Güzel olmuş Led lerin metresine nekadar verdin birkaç yerden sordum tuzlu fiyat verdilerdi sen nekadar verdin

ben kablolu aldım 45 ytl montaja hazır 2 adet 60cm lik mavi renkli cok guzel durdu ben kapı yanlarına koydum alt tarafa degil

biz arabanın tesisatından elektrigi bi çeksek ilk araba çalışımnda butun herşey birbirine girer =)

Geri