bende yapçam çok kıskandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüksel ben bu olayı senden beklerdim valla. erken davranmışlar.
oo çok soru birikmiş hemen yanıtlayayım bari..
birincisi ledleri karaköyde hele selanik pasajında bulamamak ayrı bi başarı=)
sonuçta ledlerin tabiki standart adı war ama esnaf dilinde şerit led diye geçiyor we çoğunun arkasıda yapışkanlıdır.. aslında her rengi war ama bazılarını bulmak çok zor fakat kırmızı, mavi, yeşil ve beyaz led satan heryerde mevcut.. ben tanıdık 3-5 yere sorudm hepsi ortalama metresini 20 ytl fln dedi ama karaköyde selanik pasajında 13ytl'ye aldım.. sonuçta her iki tarafa toplam 1metre fln yetti.. yanlız bu ledlerin en güsel olayı her 3 ledde bir kesim yerlerinden kesip birleşitrebilmeniz.. böylece en küçük yerlere bile sokabiliosunuz..
renk ve şiddet mevzusuna gelince tekrarlıorum "zevk meselesi" arkadaşlar.. ben açıkçası burda her renkten yapanları görmek isterim, belki de başkasınınkini daa çok beencem deiştircem belli mi olur =)
tesisat kısmında ise voltajı tavan lambasından aldım ama tavanı sökmedim=) sonuçta bakarsanız tavanda elektrikle çalışan tek alet tavan lambası olduğu için aracın A sütununu yani en ön direğini açarsanız orda 3 tane kablo görceksiniz.. ölçü aletiyle yada deneme yanılmayla da istediğiniz kabloları bulabilirsiniz.. korkmanıza gerek yok ledler çok akım çekecek malzemeler diildir aracın elektrik sistemi farketmio bile ledleri =) sırf bu yüsden arka stopları yazarken devrede ampul warmış gibi göstermek için seramik dirençler kullanmak zorunda kaldım..
buraya ekstradan bi kaç foto daha ekliyorum kolay gelsin..