Corsa D Irmscher Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eril hemen opeli alınca üye olmuşunn bakıyorum forumaa.. ;)

Son düzenleme:
nekadara geldi irmischer mamüller ve nereden temin ettiniz?

Güzel araç güle güle kullanın..

cok güzel arac.kazasız belasız kullanın. yay ve janttan sonra mükemmel olacaktır.

araban çok güzel ama koskoca opelin cdti ına nasıl multijet dedin aklım almıyor fiat gibi ekonomik üretim araçların motorlarıyla nasıl aynı olur daha önce de tartıştım bu konuyu arkadaşım lütfen yazını düzelt rica ediyorum multijet ve opel cdti ortak geliştirilen bir motordur. Fiat group ve GMnin ortak kurduğu Powertrain adlı şirket tarafından geliştirildi. Ortak geliştirilmesi motorların aynı olduğu anlamına gelmez. Multijet motor ekonomik üretim sonucu kalitesi opelin cdtilarından oldukça düşüktür. Opel CDTİ ise lazerle şekilledirilmiş motor kapağı hava kanalcıklarına sahip olup aynen lazer ile şekillendirilmiş silindir gömleklerine sahiptir ayrıca klasik opel geleneği cdti motorların tümünde zincir vardır fiatta ise kayış vardır. Ayrıca Opelin yılların birikimi turbo diesel engine sektöründe motorlarının kalitesinden ve adından söz ettirir. Opel Omegada kullanılan 2.5 TD dizel motoru bmw opelden almıştır ve Bmw 5 serisinde 525di koduyla kullanmıştır. Yıllardır İsuzu ile ortak çalışmalarıda cabası bu bakımdan lütfen opel ve fiat motorlarını birbirine karıştırmaktan vazgeçelim. Opelciysek sonuna kadar araban gerçekten çok hoş güle güle kullan kazasız belasız cezasız

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Arabanın daha fazla resimlerini istiyoruz.. çok tatlı olmuş....

Çok güzel olmuş ya irmscher ürünlerini nerden temin ettiniz.

on numara... :good: ızgara ayrıca hoşuma gitti, kazasız belasız sürüşler...

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Cümlemize kazasız belasız. Evrim napalım ya opele geçtik artık=). yuxcell teşekkür ederim bilgi için yanlış biliyormuşum ben sonuçta daha iyi motora sahip olduğum için mutluyum ;). Fiyat olarak ise arkadaşlar aracı alırken bu şekilde çıkarttık bu yüzden araç fiyatından değilde aksesuar fiyatından düşürmüş olduk toplam 5bine yakın bir para tutuyor bize 2ye falan geldi. Teşekkürler tekrardan.

Bilginledirme iyi oldu bende multijet ile cdti motoru ayni saniyordum. Ortak gelistirilen yerine ortak uretilen diye biliyordum. Neyse multijetlerden farkimiz oldugunu bilmek guzel.

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Cümlemize kazasız belasız. Evrim napalım ya opele geçtik artık=). yuxcell teşekkür ederim bilgi için yanlış biliyormuşum ben sonuçta daha iyi motora sahip olduğum için mutluyum ;). Fiyat olarak ise arkadaşlar aracı alırken bu şekilde çıkarttık bu yüzden araç fiyatından değilde aksesuar fiyatından düşürmüş olduk toplam 5bine yakın bir para tutuyor bize 2ye falan geldi. Teşekkürler tekrardan.
orijinal irmscher gerçekten yakışıyor irmscher ve opel işi biliyor vallahi

Geri