Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pardon şimdi dikkat ettim alttakinin fiyatından haberim yok dikkat etmemiştim hatta. Irmscher olarak öyle bi parçanın takıldığından bile haberim yoktu, parça kataloglarında öyle bi parça göremedim çünkü şimdiye kadar. Bi araştırırsam belki bulurum bide soriyim gerekli mercilere eğer varsa haber veririm. Ama varsada 300den aşagıya tahmin etmiyorum. Dün bi spoiler sordum 600ytlden işçilik içinde bahsettiler hemde olan fiyatı bu. Topluca yaptırmak en güzeli işçilik yarısından daha ucuza geliyo ama toplusu deli para keşke alırken bekleseydimde geç teslim alsaydım ama hepsi cıksaydı aradan babam veriyodu ne güzel parayı. Ahh ahh loto moto cıkmadan zor benim işim zor işimiz zor
Bu arada tekrar özet olarak belirtiyim arkadaşlar;
Benim bildiğim fiyat üstteki ızgaraya ait arkadaşlar krom bantlı ve bantsız ikiside aynı fiyat ve krom bantlıda opel amblemi yok bilginize
Haklısın keşke baştan hepsini yaptırsaydık.Bu saatten sonra irmscher zor duruyo biraz.Sanayi işi çıksa piyasaya aslında şunun o da olur.dökümlerini alsalar..
Haklısın keşke baştan hepsini yaptırsaydık.Bu saatten sonra irmscher zor duruyo biraz.Sanayi işi çıksa piyasaya aslında şunun o da olur.dökümlerini alsalar..
Ben bide ellerinde irmscher parçalar varken yaptırmadım. Opc line body olsun irmscher ızgara olsun dedim opc line parçalar ellerinde kalmamış 8 hafta dediler. Beklemedim sadece ızgarayla aldım arabayı şimdi düşünüyorum büyük salaklık etmişim. Fiber olayına girilmez vizede sorun çıkıyo artık fiberlerde. Belki daha 3 sene var ama ben yaptırdığım şeyi söktürmek istemem açıkçası