corsa D jant yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 bijonlar replika diye biliyorum

17" 4 bijonlar opc line jantı

Arkadaş dalga geçiyo heralde benimle bijonla taban ölçüsü ne alaka? Hadi bilmiyor diyelim bijon aralığı hakkında bi araştırma yapıp öyle cevap verse yada bize falan sorsa daha iyi olmazmı? Yüklenmek değil bu ciddiye alınmamaktan dolayı oluşan bi tepki;)
ya ali abicm boşver yaw arkadaş sadece 17 jant ve 215 taban alsın diyor bijon için bişi dememiş ki ama tam olarak aranızda ne geçti bilemiyorum o yüzden bişi diyemem

hala bulamadım

arkadaşlar olan yiğit arkadaşa oluyor. ona güzel ve uygun jant bulmadan gitmeyelim :p

yiğit bence orijinal al çünkü;
orijinal bi kere orijinaldir yani ofset sorunu yaşamazsın jant büyükmüş diye ağır olucak sanma Opel jantları aluminyum ve magnezyum alaşımlıdır yani hem hafif hem dayanıklı
işte sana iki jant seçeneği bence ikiside birbirinden güzel
getDetail.php

bu janta 40 yanak takma şansım olsa 1 dk düşünmeden alır takarım ama c kasalara bildiğin gibi 40 yanaklı sığmıyor mutlaka 215/35/17 lazım onlada nasıl dolaşcan
getDetail.php

buda bildiğimiz gsi jantının 4 bijonlusu orijinal opel jantıdır kesinlikle ikisinden birini tavsiye ederim.

zaten bende üstteki jantın benzeri var orjinal ama 16 2. jantta çok hoşuma gidiyo ama maalesef ben siyah istiyorum yani ağırlıklı siyah

yigit yildiz kollu gsi jantini alip siyaha boyatsan bence guzel olur neden dusunmuyosun?? burak satiyo hem fiyati da uygun zannedersem hala satilmadi... bence bi dusun derim hem jantlar cok guzel hem 17 bi de siyaha boyatirsan cok tatli olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri