corsa D jant yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsi jantın 4*100 olanı var hemde yetkılı servıste satılıyor..benım gecen sene arkadasım almıstı antalyadakı yetkılı servısten..

Yav söylüyorum anlamıyorsun sonra "taktın bijonlara" diyorsun senin jantların normal corsa Dlere uymaz diyorum benim normal corsa d'lere önerdiğim jantlarda sana uymaz daha ne diyebilirim sana söylermisin?

yigit yildiz kollu gsi jantini alip siyaha boyatsan bence guzel olur neden dusunmuyosun?? burak satiyo hem fiyati da uygun zannedersem hala satilmadi... bence bi dusun derim hem jantlar cok guzel hem 17 bi de siyaha boyatirsan cok tatli olur ;)

bencede ama onları aldım diyelim nerde boyatabilirim nasıl olur kafamı çok kurcalıyor

zaten bende üstteki jantın benzeri var orjinal ama 16 2. jantta çok hoşuma gidiyo ama maalesef ben siyah istiyorum yani ağırlıklı siyah
ilk verdiğim jantın siyahıda mevcut hatta sitemizde bi corsa d tek kapı sahibinin jantları aynından şu corsa Black&White lardan ondan da alabilirsin

bencede ama onları aldım diyelim nerde boyatabilirim nasıl olur kafamı çok kurcalıyor
ankarada olsan yardimci olurdum isciligini bildigim ve guvendigim boyaci var ona giderdik 2 gun sonra alip takardin jantlari. mugla da illaki iyi bi boyaci vardir bi arastir istersen. cunku yildiz jantlar cok guzel ve corsa ya cok yakisiyo bu firsati kacirma derim ;)

ben yıldız düşünüyorum aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri