Corsa D kapı kolu led uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goerqem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goerqem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba aracımın dış kapı kollarına yere vuran beyaz power led taktırmak istiyorum tavsiye edermisiniz yada daha önce aranızda yaptıran oldumu.
bi sorum daha var :) aracım panoramik cam tavanlı kumandadan açıp kapatma varmı bilgisi olan???

Site de yanılmıyor isem bir arkadaş böyle bir uygulama yapmıştı şimdi baktım da resimleri filan vardı. Ya aslında gerek yok... boşuna emek harcamak... yine de sen bilirsin... şahsen ben bu kalın lastik bilmem ne jant sonra açık eksoz falan filan işlerine çok kızıyorum. Kocaman Opel mühendislerinin kafası çalışmıyor mu ki bunlara örnek soba borusu gibi eksoz takmıyorlar ;) en güzelli oynanmamış hali bence ;) karar senin.

o saydiklarini ayni sekilde bende hic begenmiyorum ve onaylamiyorum benim acacim sade olmali dedigim led uygulamasi sadece kumandadan kapilari acip kapayinca yanacak ve yavasca sonecek ic aydinlatma misali bi bu olsun diyorum seyir halinde yanil falan olmayacak yani :)

Site içinde istediğin şekilde uygulama yapan bir arkadaş var site içinde arama yap. Arkadaş baya bir şeyler yapmıştı. Elektrik konusunda.

Geri