Ben kapı kolu led olayını zamanında baya araştırdım. Hem yetkili servislerden hemde dışarıdan fiyatlar aldım.
Ama Gerçek servisin anlamsız fiyat politikası nedeniyle bu uygulamadan vazgeçtim. evil_Chamaillerie
Bundan 4 ay önce Gerçek serviste Aksesuar sorumlusu olarak Doğan Bey çalışıyordu ve hem samimi olduğum hemde çok sevdiğim biriydi ama ne olduysa o işten ayrılınca oldu.
Geçenlerde kapı kolu led yaptırmak için Gerçek servise gittim. Danışman arkadaşa fiyatını sordum 400 TL dedi. :
O arkadaş yemeğe çıkınca diğer bankodaki danışman arkadaşa sordum o da 500 TL dedi. ??? Anlayacağınız kim, kime ne tutturursa kardır hesabı yapıyorlar. İşin en kötü yanıda Doğan Bey ayrılmadan önce onunla bu işlem için 250 TL'ye anlaşmıştım. ''Uygulamada ne değişti de bu fiyat artışı oldu'' diyorum cevap veremiyorlar. ''Yeni aksesuar sorumlunuzla görüşebilir miyim'' diyorum yeni aksesuar sorumlumuz yok diyorlar. ''Bu işe kim bakıyor diyorum'', parça müdürü Murat Bey diyorlar ama Murat Bey'e de ulaşamıyoruz. Kısacası bu nedenlerden dolayı kapı kolu led yerine Odak'ta ayna altı çift led uygulaması yaptırmaya karar verdim. Önceleri tüm forumdaki arkadaşlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim Gerçek servisi de artık kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Özet olarak diğer uygulamaları bilmem ama kapı kolu led uygulamasının benim için maksimum ederi 250-300 TL'yi geçmemeli.