Alican sendeki aynadan di mi bu?
Çağatay kaça mal oldu aynanın gelişi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet aynısı, yaydan sonra hala arayış içindesin sanırım
abi ebayde bir tane tl ile 175 tlye gelen sıfır vardı onu kaçırdım sonra en ucuza bunu buldum 24 paund ayna 22 paund kargosu 1 günde istanbula geldi ertesi gün bursadan aldım yaklaşık ayna 190 tl sokete 10 tl verdim kablolarda sensürünkiyle beraber 9 tl ediyor ama 4 er metreden 7 kablo aldım pin için bozuk yoktu adam para almadı yani toplam 209 tlye harcamışım
bende 3.5luk yay takayım diyorum ama markasına karar veremedim
abi ebayde bir tane tl ile 175 tlye gelen sıfır vardı onu kaçırdım sonra en ucuza bunu buldum 24 paund ayna 22 paund kargosu 1 günde istanbula geldi ertesi gün bursadan aldım yaklaşık ayna 190 tl sokete 10 tl verdim kablolarda sensürünkiyle beraber 9 tl ediyor ama 4 er metreden 7 kablo aldım pin için bozuk yoktu adam para almadı yani toplam 209 tlye harcamışım
bende 3.5luk yay takayım diyorum ama markasına karar veremedim
3.5 h&r en doğru tercih
içimdeki yaradır benim...
Alican bilir...valla kardeşim vaktim olsa aynaların rengini değiştircme hatta iç konsolun rengini değiştircem.
H&R dan memnunum, geçenlerde fiyatlara baktım da benim aldığım zamana göre 2 katı olmuş.
Ne çektin be İlker İyi ki vazgeçirdim seni
3.5 h&r en doğru tercih
içimdeki yaradır benim...
Alican bilir...valla kardeşim vaktim olsa aynaların rengini değiştircme hatta iç konsolun rengini değiştircem.
Bcm ' i niye söktünüz? 2 sokete birer pin yerleştirmeyle olmuyor muydu ben mi yanlış gördüm bcm i söküp arkasına pin mi geçirdiniz? bize video yollarsanız nasıl çalışıyor merak ettik