corsa d kararan ayna far ve yağmur sensörü montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullanın. bu camın her tarafı mı sensörlü? normalde ayna üstüne sensör yerleştiriliyor camın değişmesinin sebebini tam anlayamadım.. çalışma prensibi nasıl oluyor

sensör camın damla şeklinde gözüken yerinde üst tarafta karatının içinde olan camın her tarafı sensörlü değil sadece her yeri %99 uv geçirmez ve ses yalıtımlı diye geçiyor corsa opclerdeki gibi

bu arada site kabul etmiyor birde içeriden fotosu var

camı içindeki malzemeden dolayı kırılmayı sensöre daha iyi ilettiği için sensörlü araçlarda bu cam kullanılıyor..

camla kendimizi dışarıdan iyice izole edelim dediniz yani :D
bu sensör yuvarlak tip ve SC kodlu olan mı?? resim olsa çok iyi olur. resimler, hizliresim. coma yüklenip link olarak eklenebiliyordu ben yapmıştım.
far açıp kapama yapıyormu bu sensör ? peki sensör fiyatı kaç TL?

sensör yuvarlak tipli audilerde olan tiptir hem yağmur hem de auto light işlevini görür..

camla kendimizi dışarıdan iyice izole edelim dediniz yani :D
bu sensör yuvarlak tip ve SC kodlu olan mı?? resim olsa çok iyi olur. resimler, hizliresim. coma yüklenip link olarak eklenebiliyordu ben yapmıştım.
far açıp kapama yapıyormu bu sensör ? peki sensör fiyatı kaç TL?

sensör kdounu bilmiyorum çünkü aha sensörü almadım servis fiyatı 668 tl sensörün yuvarlak tip

cam filminden yapardınız aslında o yerden olmuyormuydu :D 863 tl vay anam vay :D

cam filmi asla camın yerini tutmaz gün gelir sıcaktan şişer baloncuk yapar..

cam 863 tl sensör 668 tl biraz tuzlu olmuş :eek:

Ucuz bile 2011 yılında opsiyon fiyatı 2000 tldi:)

cam filminden yapardınız aslında o yerden olmuyormuydu :D 863 tl vay anam vay :D

sensör çerçevesini sabitlemesi çok zor birde ayna kızağı yukarıda eski cama göre orjinal cama filmden yapmıştım fakat iki güne siyah noktaların olduğu yerler beyazlaştı birde bu cam ısı ve ses yalıtımlı eski camda bu özellik yoktu:)

cam filmi asla camın yerini tutmaz gün gelir sıcaktan şişer baloncuk yapar..
abi sabahtan elektrikler yoktu ondan aramadım seni:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba aranıza bugun katıldım aracım 2008 model corsa 1.4 enjoy ov bugün aracıma sensörlü dikiz aynasi taktirdim tesiSatı hazırmis sadece dikiz aynasinin bağlantıları yapildi sormak istediğim far sensoru icin de aynı hazır tesisat uzerinden ilerlenebilir mi birde Kablolar disaridan camdan gorunmemesi için cama nasıl uygulama yapabilirim sizlerin görüşlerinizi rica ediyorum tesekkurler

Geri