Corsa D Kokpit Boyama (her araca uygulanabilir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Al sana piyano boyası kapıları falanda boyatsaydın cosmo gibi olurdu.Süper olmus..

çok yakışmış işçilikde harika bence dehşet duruo

ya wala özel bi boyacı deil standart bi oto boyacısı.. her yerde mevcuttur sanırsam alın parçaları bunları böyle ahanda boya diyin bi boya parası bi de boyama parası alır 5 dk sını almaz enn fazla 20 lira öder çıkarsınız =))

şimdi bi kaç parçayı daa gözüme kestirdim onlara da dalıcam merak etmeyin =))

bana kalırsa orjinal halide iyiymiş.. belki böle daha güzel olmuştur, bu tarz işlere girişmek cesaret istiyo hani ya sonra beğenmezsem? yada sökerken tırnakları kırılsa bişey olsa.. sonuç olarak güle güle kullanın yapmışsınız olmuş ayrıca paylaşımınız içinde teşekkürler... peki renk opellerin cosmolarındaki orjinal piyano siyahı gibi mi ?

süper olmuş

sprey boya olayını çözdüm ben:D arkadaşım pc kasasını filan hep ben boyadım. zaten işyerinde baya kullanıyoruz. dikkat etmek lazım sprey boya ile boyarken. sabır işi.. piyasa da simli diye satılan çok güzel sprey boyalar var. tavsiye ederim...

357 metalik gri :) benim konsolun sprey boya kodu.. tavsiye ederim.
içerisinden vernik katkısı da olduğu için uzun süre dayanımı var, tabi ayrıca boyadan sonra vernik uygulaması ile daha da dayanımı artırabiliyorsunuz..

Geri