Corsa D Ledli Stop Yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakın olsan benım corsayada yapalım derdim cok guzel olmus gule gule kullan

Hala şoktayım.Emeğine,zamanına,harcadığın herşeye değer kardeş.Aynı araçtan bende de var.Arka görünüm çok değişmiş.Özellikle geri vites lambası ve fren lambasının dizaynı.Süper çalışma......

çok güzel olmuş, emeğine sağlık...

helalin var senin varya bir opeline aşık daha işde budur olay budur alın eri göznuru ve çook sabır etmişsin çok yakışmış çok klas olmuş.iyi günlerde kazasız belasız nazarsız kullan inşallah.

helalin var senin varya bir opeline aşık daha işde budur olay budur alın eri göznuru ve çook sabır etmişsin çok yakışmış çok klas olmuş.iyi günlerde kazasız belasız nazarsız kullan inşallah.

saolasın hocam darısı herkesin opeline=)

bnm de sana bir sorum olacak.. jantların kaç inç? nasıl memnunmusun? bende tam jant taktırmak üzereyim bi iki hafta içinde taktım takacam seninki de 17 gibi duruyo bende 17 düşünüorum merak ettim görüşlerini aliim diorum..

güzel olmamış,mükemmel olmuş:alkis: dostum ya bu tarz şeyleri yabancı forumlarda görmeyelim artık değil mi;)emeğine sağlık.seni yolda görüpte durduracaklar olacaktır şimdiden söyleyeyim:)daha iyisini yapacak varsa önce yapsın sonra onuda tebrik ederiz.bu emeğinin karşılığını her fren yapışında,sinyal verişinde alacaksın emin ol:)

Arkadasim oncelikle emegine saglik, sonrada cesaretinden dolayi tebrik ederim. Kolay kolay kimse fari kesipde icine led yapmayi goze alamaz cunku basarisiz olma olasiligi cok yuksek.

Ayrica sanada katiliyorum, cmon parcalari piyasada yok denecek kadar az.
Sende kendi isini kendin gormussun,tekrar tebrikler.Goruntude 10 numara olmus.

Geri