Corsa D Ledli Stop Yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joeclown
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada opel corsaya gerçekten yakışıo ama bende bulamıyorum bir türlü yeni çıkmasından mı nedir bir türlü bulamadım

giriş: inanmak

gelişme: sabır,el emeği

sonuç : süper ...

:good: ellerine sağlık arkadaşım mükemmel bir iş çıkarmışsın naçizane tebrik ediyorum seni:alkis:

süper lmuş ben bu nu bi forumda daha görmüştüm burda ilk kez karşılaştım eline koluna sağlık mükemmel

harbı guzel olmus emegıne elıne saglık bende dusunmuyor degılım ama arabayı satıcam yoksa kesın yapmıstım bende para verıp aldıgından daha orjınal daha guzel olmus tekrar tekrar tebrık edrım senı hazırlar bence bu kadar guzel degıl dana gozu gıbı ledler hıc sık orjınal bır halı yok bence

abi acayip cool bi cat olmuş harbiden bittim stoplara ayrıca gerçekten çok orijinal durmuş tebrikler kazasız belasız sürmeler

eline saglıkkk hocam mükemmel olmuş

Ellerine sağlık. Süper bişey çıkmış ortaya. Eğer bunu başkasından görüpte yapmadıysan en güzel yanı da türünün tek örneği olması. Cesaretin ve becerin için tebrikler. Keşke benim de elimden böyle şeyler gelse. Sadece kendi aracımın göstergelerini beyaz renkli rakamlar ve kırmızı ibre yapmak istiyorum ama nerdeeee, cahillik işte.

Geri