Corsa D Lsd Kapi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce LSD maceramız oldu astra bertonede :) AKşam fotograf eklerım ıstersenız.Çok çok çok havalı oluyor orası ayrıca bizimki orjinal LSD markasının olmasına rağmen takılma aşamasında zorluklar yaşandı.Bahsettiğim işlem yaklaşık 2bucuk 3 yıl önce yapıldı.Yani LSD nin ne olduğunu dahi çoğu insan bilmezken :) İlgi çok iyiydi görüntüde süperdi ama gerek katınılan fuarlarda insanların kapılara hunhar yaklaşımları :) Gerek iyiniyetli otoparkçıların kapıyı tam indirmeden kapıyı kapatmasıyla birkaç kez amortisör değiştirmek menteşeye işlem uygulatmak zorunda kaldık.

600 ytl ye yapılanlar hakkında bilgim yeterli değil mekanizma basit gibi gözüksede bazı can alıcı noktalar var.Bir kapı misal bertonenin 100 kg üstüydü.Arkadaşımn clk sına yapıldı 159 kg. o menteşe onu havada basınçta ve rüzgarda tutuyor.Cidden orjınal olmassa yada orjınalın bırebır kopyası kullanılması taraftarı degılım.Şayet herhangı bır durumda o kapı ınerken üstünüze düşerse çok kötü sonuçlar doğurabilir.

ön arka opc tampon alırsın o paraya bence daha yararlı olur...

üstünden çıkan tamponlarıda satarsın daha ucuza gelmiş olur :D

Iki tampona o para verilmez...:(

Iki tampona o para verilmez...:(

iki tampon 3 milyar tutmaz elindeki orjinal tamponlarıda satabilir rahatlıkla iki tamponun maliyeti bu sayede 2 milyar civarında olur bence değer lsd kapıya 3500 vereceğine... arta kalan 1500 lede opc jant alır harika araba olur...

opc takliti olmakda hoş olmaz gibi düşünüyorum:S

o zaman irmscher veya steinmentz tampon al ne dim neyse benden bu kadar :D

Daha önce LSD maceramız oldu astra bertonede :) AKşam fotograf eklerım ıstersenız.Çok çok çok havalı oluyor orası ayrıca bizimki orjinal LSD markasının olmasına rağmen takılma aşamasında zorluklar yaşandı.Bahsettiğim işlem yaklaşık 2bucuk 3 yıl önce yapıldı.Yani LSD nin ne olduğunu dahi çoğu insan bilmezken :) İlgi çok iyiydi görüntüde süperdi ama gerek katınılan fuarlarda insanların kapılara hunhar yaklaşımları :) Gerek iyiniyetli otoparkçıların kapıyı tam indirmeden kapıyı kapatmasıyla birkaç kez amortisör değiştirmek menteşeye işlem uygulatmak zorunda kaldık.

600 ytl ye yapılanlar hakkında bilgim yeterli değil mekanizma basit gibi gözüksede bazı can alıcı noktalar var.Bir kapı misal bertonenin 100 kg üstüydü.Arkadaşımn clk sına yapıldı 159 kg. o menteşe onu havada basınçta ve rüzgarda tutuyor.Cidden orjınal olmassa yada orjınalın bırebır kopyası kullanılması taraftarı degılım.Şayet herhangı bır durumda o kapı ınerken üstünüze düşerse çok kötü sonuçlar doğurabilir.

eğer resim ekleyebilrsen iyi olur

Panjurumuz irmscherdi o zaman :(
Ama bu fotolara bakınca bir kez daha diyorum Irmscher başka
Alıcam yada en kötü yapıcam kısa zamanda
Mutlaka!

Burdada eski halim yaklaşık 10 kilo eksikkene :)
Şimdi baktımda cılız duruyomuşum baya :D
Kapılar tam açık bunu bulabildim ondan koyuyorum ne hikmetse her fotoda biri yarım açık biri yan duruo :)

Tr ye sokması biraz sorunlu olmustu.Aynı anda baska parcalarla beraber alındı takıldı.Ama kabaca 2500-3000 ytl civarıydı.

Geri