Corsa D Lsd Kapi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lambo doorlarda koruma sistemi war yani pek faydası olmadığı söylenemez ayrıca sadece görüntü amacı ile düşündüm
görüntü amacı ile düşündüğünü söylemişsin,zannedersem kapını açmadığın sürece kapıların lambo door olduğunu kimse bilmeyecektir,hareket halindeykende aynı şey söz konusu,ama tabiki mutlaka bi güzellik katar ama bencede yaptırma derim,parana yazık olur.

kafama takılan bi konu menteşelerini ne kadara buluruz yaptırması hariç??

honda ıcın verdıgım lınkte eleman yazmiş
92 95 arası cıvıc hp kapı kaldırma mödülü
2. eldir
Ürun el yapımıdır
KENDİ ARACIMDA KULLANMIŞTIM ARAÇ SATILIK OLDUGUNDAN SATILIKTIR
1 tk mevcuttur dilendiginde montajıda yapılır + işçilik
bu arkadaşa sormak lazım nekadara takıyor ;)

takmak sorun deil bizim dükkanda temiz işçilikle hallederiz onu

valla lsd markasının kitleri corsa c lerde 1399 euro"2.952 tl" corsa d lerde 1499 euro "3.163 tl " ama elektronikmi biliyorum tabi bu almanyadaki fiyatı bide türkiyeye getirtmek problemi var gümrükten çıkartabilmen problemli yani kafadan aracına kaliteli bişi takmak istiyorsan 3500 tl yi bulur.Tabi işçiliğide çok dikatli uygulanmalı keçme biçme işleri elektirik tesisatını uzatma gibi işleride var tabi kataloğunda gösteriliyor ama anlıyacak usta bulmak lazım. Valla bu kadar eziyete değermi bilemiyorum işçilikle beraber 4000 e çıkarsın gibi geliyor bana ki bu kadar paraya arabaya neler yapılır neler istediğin bodykiti alırsın,motora yükenirsin,iç döşemelerini değişirirsin,ses sistemi kurabilirsin vs. Yani bencede ilk etapta gereksiz gibi bu arada 400 500 milyon fiyat vermişlerde adamlar acaba senin arabaya uyacak mı o kitler? Sağlam olacağı da bir soru işareti + eğer araca uyarsa bile kesip biçeceksin taktıktan sonra kapı düştüğünde daha çok masrafa girmiş olucaksın baya bilinmezlik içerisinde bi iş valla ben cesaret edipte takamazdım.Kolay gelsin umarım herşey gönlünüzce olur.

opel ve renault larda geri dönüş yok diye biliyorum bilgin olsun...

Geri