Polen filtresinin kapağının fiyatı, indirimli 55 lira, uğraşmamak için hazır almışken takılsın isterseniz de 1 saatlik (90 lira) mekanik işçilik talep ediyorlar. Düzgün takmak için torpidoyu tutan 4 vida ve ayak havalandırma kanalını tutan dübelimsi bağlantı elemanı elle sökülecek ve polen filtresi efendi gibi sökülüp takılacak, bir taraflarınızı kaşıya kaşıya bu işi yapmak isterseniz maksimum 5 dakika sürer. Ama servisteki ustalar bunu yapmak için üşeniyor ve torpidonun altından el uzatarak çekip çıkartıyorlar haliyle de kapaktaki tutucu tırnakları kırıyorlar. Ispartadaki servis benimkini de kırmış bir de utanmadan japonla yapıştırmış. Karbon filtre takmak istediğimde farkettim böyle yaptıklarını. Ellerinde japon sökücü de var demek ki. Tabi, "ne yaptınız la buraya" dediğimde "bizden kaynaklı hataları firmamız" karşılar demişlerdi. Tabi ben aracı servisten başka bir yere sokmadığım için servisin yaptığına eminim fakat araç bakımdayken beni atölyeye sokmadıkları için onların yaptığını da ispatlayamıyorum.