corsa D ön panjur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fthcnplt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fthcnplt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.visualport.org
selam arkadaslar geçenlerde bi opel asta da panjur gördüm bildigimiz sineklik teli gibi bişidi =)) sineklik gibi ama ben beğendim acaba benim araca uygulasak nasıl olur ? yada uygulamış olan birileri varsa resim ekleyebilir mi ?

Hocam Selamlar,birçok panjur çeşidi var ,özellikle 3 marka öne çıkıyor.Irmscher,Steinmetz,Leuxmall .Ama fiyatları yanına yaklaşılır gibi değil.İrmscher yaklasık 500 tl ,bunu belki getirtebilirim sana.Ama diğerlerini alan tr de görmedim duymadımda.Ben irmscher edition yapıyorum aracımı bu nedenle irmscher panjur düşürüm senin yerinde olsam.

yok benm dediğim öyle değil arastırdım biraz sanayii de yaparlar fln dedi bildiğimiz sineklik teli takmıslar =))

Aman hocam yani senin araca sineklik teli takıp bozulmaz yani.Bu arada aklında bulunsun.irmscher ön tampon altım var yakında kalıbını cıkartıp fiberini satışa cıkarız.

güzel bişi gibi duruyor ama kararsız kaldım şimdi bakalım... panjuru çıkartırsam bile satmam ya orj. dönüş yapabilirim çünkü..

Ama bu bahsi geçen modellerden takarsan geri dönüş tabi olurda sırıtarak olma ihtimali çok.Çünkü sen yeni panjuru takabilmen için kesme biçme yapman gerekecek.Silikonlar yapıştırıcılar devreye girer eskiye dönersen bence hiç gerek yok.bende cok düşündüm ama artık vazgeçmek üzereyim düşeş bulmadığım olmazsa.

Ön tampon fiyatı:350 tl haberiniz olsun arkadaşlar.
Arka Tampon:250
Spoiler:250

Geri