- Konuyu Başlatan
ürünü sitedeki fiyat üzerindenmi aldınız biz işyerinden toplam üç araca taktırcaz indirim falan hiçbirşey yapmadılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayarlar aynı cihazın sitesinde ikisi arası farkı belirtiyor. Bence en önemli fark su geçirmezlik olması, normal model için suya dayanıklılık ibaresi geçmekte fakat Pro modeli su geçirmezlik ibaresi bulunmakta ......
Ayarlar aynı cihazın sitesinde ikisi arası farkı belirtiyor. Bence en önemli fark su geçirmezlik olması, normal model için suya dayanıklılık ibaresi geçmekte fakat Pro modeli su geçirmezlik ibaresi bulunmakta ......
ürünü sitedeki fiyat üzerindenmi aldınız biz işyerinden toplam üç araca taktırcaz indirim falan hiçbirşey yapmadılar
racechip bugün taktırdım ama takmadan corsa d için takılan yerde ikitane soket vardı biri sol başta diğeri sağ başta soldakine taktılar doğru yermi acaba senin araçtada aynı şekildemi ayarınıda 3/2 yaptılargeçektende su gerçimez yıkamacı motoru yıkarsan suyu her yere basmış üzerinide kapamamıştı ama hiçbir sorun olmadı
racechip bugün taktırdım ama takmadan corsa d için takılan yerde ikitane soket vardı biri sol başta diğeri sağ başta soldakine taktılar doğru yermi acaba senin araçtada aynı şekildemi ayarınıda 3/2 yaptılar
sağol emir arkadaşım arkadaş astra j sine taktırdı araç cok hızlanda sürekli patinaj yapıyor araçın sesi değişti motora birşey olcak diye korkuyorum diyor. söktürmeye karar vermiş ayarı 3/2 Benimkide 3/2 ama okadar ahım şahım bideğişme olmadı ama memnunumHayırlı olsun hoşgeldin aramıza
racechip.de de 129 euro ama ben kendilerine mail attım türkiyeye kargo ile gönderemeyiz orada bayimiz var dediler. ordan almalısınız dediler. bayi dedikleri de sahibinden de ilanı olan arkadaşlar. 179 euro ya satıyorlar. onları aradım telefonla 400 tl ye bırakırız dediler.