Corsa d sabah calismasinda gelen sesler

Cit cit a çözüm yok motorun huyu belki bi nebze çözüm kaput kecesi bunu ucuz yollu aldık mi hersy 4 /4 luk olur:rolleyes: Yarın servisini arayip sorcam fiyati veya olup olmadigini paylaşırim

cit cit degilde benzinlilerde sikirti sesi cikiyor ; onune gecmek icin LPG taktirabilirsiniz ; atikerin enjektorleri bile daha sessiz islev goruyor :sulanma:

Yok torpido tarafindan degil de motorun sofor tarafindan geliyor gibi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

O zaman rolelerden geliyordur. Far acma bölümünün ordan mi ? Öyle ise kesin o misal bende kontağı kapattiktan bi kaç sn sonra cit diyip kpniyor

O zaman rolelerden geliyordur. Far acma bölümünün ordan mi ? Öyle ise kesin o misal bende kontağı kapattiktan bi kaç sn sonra cit diyip kpniyor
Yok onun motor kismindan. Sanki motorda iki parca birbirine carpiyor gibi, gaza basinca kesiliyor

http://www.youtube.com/watch?v=jkuyICVpRrI

Yükledim. sesi biraz açıp izlerseniz duyuluyor.

rolantide depo havalandırma valfi aç kapa yapıyor olabilir devamlı. çıtçıt sesi çıkarır. astra j ve insignialarda olan bir sorun... servis normal olduğunu söylüyormuş...valf genelde emme manifoldu üzerinde...

rolantide depo havalandırma valfi aç kapa yapıyor olabilir devamlı. çıtçıt sesi çıkarır. astra j ve insignialarda olan bir sorun... servis normal olduğunu söylüyormuş...valf genelde emme manifoldu üzerinde...
Tesekkurler, son zamanlarda farkettigim bi sesti, normal yani

Tesekkurler, son zamanlarda farkettigim bi sesti, normal yani

Üstad videoyu defalarca dinledim.Aracimla karsilastirdim pek farklı anormal gelmedi ses
yağ degisimi zamanı geldiyse yagin eskimesindenden olabiliyor bazı hafif sesler ..

Üstad videoyu defalarca dinledim.Aracimla karsilastirdim pek farklı anormal gelmedi ses
yağ degisimi zamanı geldiyse yagin eskimesindenden olabiliyor bazı hafif sesler ..
Daha 4000 km var şu depo havalandirma valfi sesini arastirdim buyuk ihtimalle ondan dolayi

Daha 4000 km var şu depo havalandirma valfi sesini arastirdim buyuk ihtimalle ondan dolayi

Hocam pardon Kulaklık takinca anladım farkli li bi ses daha varmış. Pek zor bisi gözükmüyor yorumlara göre kendin dahi halledebilirsn sanirm

Geri