Aynen benim de ilk aracım
Sis farı bir şekilde yapılabilir dediğiniz gibi fakat uğraşacak vakit bulsam para bulamıyorum, para bulsam vakit bulamıyorum
Torpido lambası, sinyal çerçevesi ve OPC logosu falan aldım fakat daha takacak vakit bulamadım, duruyorlar öylece 2 aydır. Sağ sis için de tek ihtiyacım kablo, çünkü farın içinde ampülü varmış ötekinden uzat bağla bitti. 2-2 4 tane somun sökülünce, geliyor stoplar ama işte vakit yok
Bu parçaları götürüp vakitten tasarruf edeyim, hemde yetkili servis taksın dediğimde bana 130 lira işçilik çıkardılar. Elektrik işçiliği fazlaymış, halbuki mekanik işçiliğinin fazla olması gerekli ama zaten mekanikte, parçadan kazandıkları için işçiliği ucuz, elektrikte parçalar ucuz ama işçiliği yüksek tutarak dengeyi sağlamaya çalışıyorlar.
Bir kere uğradığımda Corsa D sattıklarına şahit oldum, aracı satan kişi aracın özellikleri hakkında ya kesinlikle bilgi sahibi değil, yada alıcının detaylı bilgi sahibi olmasını istemiyor, anlamadım. Alıcı arkadaş hararet göstergesi nerede dediğinde, hararet yapınca uyarı verir diyerek ikna etti, içimden araya girip kilometre çubuğundan motor sıcaklık suyu sıcaklığını göstermek geldi fakat karışma, sanane sen kendi işine bak Muzaffer dedim.
Kapı eşikleri, kapı çıtaları gibi koruyucu aksesuarlar da istiyorum fakat elimdekileri takmadan yedek parçacı gibi malzeme istiflemek de komik olur. Benim de hobi amaçlı çok masraf edesim yok, belki yapacağım en uçuk şey irmscher panjur olur, ki aslında o tarz bir panjurun da faydası büyük olur.
Röle bağlama olayını biraz araştırayım, bende bilmiyorum fakat yapanlardan ne eksiğimiz var
Ben tek tuşla 4 sis yakmayı hedeflerken aslında seninki daha iyi önleri ve arkaları ayrı ayrı yakabiliyorsun
Peki orjinal anahtarını takıp elektriği gene çakmaktan alabiliyor muyuz acaba hiç ecuya falan bulaşmadan