merhaba arkadaşlar bende bir kaç gün içinde aranıza katılabilirim bir corsa d sportçu olarak =)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkayı yaparsa stepne ve egsoz işi nasıl olcak? yaparsa bizden iki kişi çıkar... aka plakalı gsi da istiyordu...ben maslak sanayide tanıdıgım usta bir fiberciyle konuştum opc tampon işini, eger kalıp alınabilecek bir aracla ve 3-5 kişi toplanıp gelirseniz, ön arka 800liraya yaparım dedi... önemli olan kalıp alınacak opc sahibinin bulunması ve rızası...
marmarise geçerken uğrarım fotoğraf çekeriz devam ederimgel buyurda hayırdır
Grubunuz hayırlı olsun Corsa'cılar Gerçi vardı sanki böyle bir gurup diye hatırlıyorum ama maksat paylaşım esas sonuçta
Uğur bence bu kadar kişiden biri en azından fedakarlık yapar ve o kişi fiberciden belirli bir kalıp ücreti alır. Sonuçta o fiberci devamlı ondan para kazanıcak.
Erden abi moskovada bu işler için plastikten yapan yerler yokmu gerçi senin daha iyi bilgin vardır. Maliyetleri hakkında da bilgin varsa diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş olursun.
Corsa'cılar olarak bence ilk olarak mevcudunuz ve il il sayınızı belirleyin. Böylece buluşmalarda diğer marka araç sahiplerine kendinizi tanıtabilirsiniz.
Benimkiler sadece fikir buda aklınızda olsun