Corsa D Sport, GSI, OPC, VAN Buraya

arkadaslar bende corsa intouch var, resimde goruldugu gibi teyp ve cercevesi konsoldan farkli renkteydi, ayni tonda kaplama yaptirdim, gayette guzel oldu diye dusunuyorum, arabaya her binen bu cosmomu nasi piano black oluo bu ekranla diye tepkiler aliyorum. normal teyplerede yapilir diye dusunuyorum, yaptirmanizi oneririm.
hazır kalıp halinde mi aldınız yoksa kaplattınız mı?

Teşekkür ederim hocam.Bir arkadaşım vasıtasıyla aldım.Şu an tam ücret belli değil çünkü boya ve montaj dahil değil.600 TL civarına maloldu diyebilirim.

Şu an isteyen olursa sinyal çervevesi:85 TL,irmscher logolar 5-6 tl,opel amblemleri,irmscher anahtarlıklar,irmscher benzin depo üstü kapakları 50 tl den bakılabilir.

noluyor burda..! kambersiz düğün mü olurmuymuş..! :) bensiz corsa d ciler muhabbetemi başlamış..!

Teşekkür ederim hocam.Bir arkadaşım vasıtasıyla aldım.Şu an tam ücret belli değil çünkü boya ve montaj dahil değil.600 TL civarına maloldu diyebilirim.

Şu an isteyen olursa sinyal çervevesi:85 TL,irmscher logolar 5-6 tl,opel amblemleri,irmscher anahtarlıklar,irmscher benzin depo üstü kapakları 50 tl den bakılabilir.
sinyal çerçevesi istiyorum ama nasıl halledicez? serviste mi fiyatı indi?

.bende ilgileniyorum bazı parcalarla...Logo,anahtarlık,benzin kapagı ve en onemlisi sinyal cercevesi...
nerden aldın acaba ?

Hocam eğer gerçekten düşnüüyorsanız irtibata geçelim.ben yakında sipariş edicem kendime 85 tl ye yurtdışından isterseniz sizede getiretebilriim.logo anahtarlık sinyal çerçevesi benzin kapağı vs

Arkadaşlar siparişi geçicem düşünen yok sanırım

Geri