Corsa D Sport, GSI, OPC, VAN Buraya

Logolu yada logosuz konuşabilirsin elif tuning ile.Ama biraz zor firma duyduğum kadarıyla.Olur bazı firmalar böyle iş yapması sıkıcıdır.Yada benim arkadaşlara denk geldi artık.

Bu arada farı kaşı anahtarlık depo kapağı sinyal çerçevesi gibi ufak ürünler isteyen olursa getiretebilirim.

eliftuning panjur getirtiyor

oncelikle selamlar arkadaslar..
Grubumuz hayirli olsun

panjur konusunda ewet ben siparis verdim 08.07.2009 da eliftuningden 1 hafta icinde elimde olucak panjur

herhangi bir problem yasamadim acikcasi arkadaslar.
Ayrica resim aldatmasin panjurda opel amblemi yok arkadaslar.

Arabada bircok degisiklik yaptim yakinda resimlerle paylasicam sizle panjuru bekliyorum.

Tekradan hayirli olsun arkadaslar

oncelikle selamlar arkadaslar..
Grubumuz hayirli olsun

panjur konusunda ewet ben siparis verdim 08.07.2009 da eliftuningden 1 hafta icinde elimde olucak panjur

herhangi bir problem yasamadim acikcasi arkadaslar.
Ayrica resim aldatmasin panjurda opel amblemi yok arkadaslar.

Arabada bircok degisiklik yaptim yakinda resimlerle paylasicam sizle panjuru bekliyorum.

Tekradan hayirli olsun arkadaslar
hangi panjuru getirtiyorsun? ben büyük ihtimal steinmetz inkini alıcam...

Benımkı IRMSCHER batucan. 1 aydır beklıyordum valla.
Farlarıda angel yaptım.panjurlar beraber guzel bır goruntu olacak.

Zaten Irmscher panjurlar çok güzel ve şık.Ve bulunmasıda kolay.Steinmetz tr de bir yer vardı Kadoköyde o getiriyordu.Bende ilk zamanlarda çok düşündüm panjur olayını ama sonrada başka bir olaya merak sardım.opel logosunun sağı solundaki krom kkısımları siyah folyo ile kaplatınca çok şık duruyor.Bunu denemeyi düşünüyorum.

Zaten Irmscher panjurlar çok güzel ve şık.Ve bulunmasıda kolay.Steinmetz tr de bir yer vardı Kadoköyde o getiriyordu.Bende ilk zamanlarda çok düşündüm panjur olayını ama sonrada başka bir olaya merak sardım.opel logosunun sağı solundaki krom kkısımları siyah folyo ile kaplatınca çok şık duruyor.Bunu denemeyi düşünüyorum.

Arkadaşım irmscher parçaları bulmak ve almak bundan bikaç ay öncesine kadar egemin stoklarındaki parçalar kadar kolaydı. Başka bir yerde yoktu. Eliftuningte astronomik fiyatlarla satıyor ve zaten başka bir yerden alıyor kendi distribütörlüğü yok. TR'de Egem getirdiğinde 15 tane irmscher panjur vardı. Hatta daha öncede o panjurların kimlerde olduğu bu forumda yazılmıştı. Bilmeden etmeden konuşma millet heyecanlanmasın.

Neyi bilmeden konuşmucam anlamadım.Irmscher panjur bulmak evet kolay doğrudur.İstiyorsan sana getireyim ne var bunda.Eliftuning evet pahalı ama sonuçta bulunamamasına engel değil.Sen ilk önce yazımı doğru düzgün oku ondan sonra cevap ver.

Geri