Corsa D Sport, GSI, OPC, VAN Buraya

İzmirdeki Opel Egem bayii zaten Opel markası Türkiye'ye girdiğinden beri Irmscher distribitörüdür.

Yedek Parça Aksesuar bölümünden Mustafa var sitenin eski üyesi her konuda yardımcı olabilir.Gerekli fiyatı alabilirsin,eğer aynı parçadan bir tane daha işini görücekse bildiğim kadarı ile stoklarında şu anda mevcut bir ulaş istersen.

Egem'i biliyorum,Mustafa'yıda tanıyorum zaten.Ama şu an stoklarında yok böyle bir parça ondan zaten öyle emin konuştum ben.

Ben 1 buçuk hafta önce komple body kit fiyatı almıstım mustafadan satıldıysa bilemicem ama çok zor değil siparişi 15 günde getirebiliyorlar zaten.Benım demek ıstedıgım bayıı olduklarından ındırım oranları daha yuksek.Kendı meslegımde dıs tıcaret oldugundan sahısların gumrukten malgecırırken ne zorluklar yasadıgınııyı bılırım,fiyattan zıyade bu zorlukları bayıı ıle calısarak gıderebılırsın ama tabı herkesın kendı secımı..

ben daha once dedıgım gıbı anahtarlık ve logo alabılırım getırırsende.

Bugun anahtarlık,logo sinyal çerçevelerinini siparişlerini geçtim.Temmuz 11 inde tr de olacaklar.TR ye kargo fiyatı arkadaşım sayesinde olmayacak ondan çoğu kişiye cok daha uyguna gelicek. Daha başka bişiy olursa resimini yolla hocam bakarım yerine alırım.

Eleştirin için teşekkür ederim arkadaşım.Satış amaçlı yapmıyorum zaten ben kendi aracıma aldım takıcam ama bu sayede hem ben az da olsa kalı cıkartırarak kar yaparım hemde diğer arkadaşlar kalıptan yararlanır diye düşündüm.

Fiyat içinse;
İrmscher Ön Tampon Altı:290 Pound (740 TL+Ulaşım+Gümrük)
Ebay da bu fiyatta daha uygun ama genede ulaşım ve gümrük binince aynı fiyata denk gelir.
Eliftuning :950 TL

Yetkili Servisler konusunda ise 450 tl ye hangi servis getiriyor,açıkçası bilmek isterim.Ona göre hemen gidip 1 tane daha alırım.İrmscher parçayı yetkili servisler getiremiyor,getirse bile size bu kaç gün sürüyor.

Benim arkadaşımın elinde bahsettiğin ön tampon altı spoiler var 450 liradan satıyor. Orjinal Irmscher kutusunda açılmamış olarak duruyor. Pm ile msn adresini atıyorum. Ona göre hemen gidip 1 tane daha alırsınız.

Son düzenleme:
Sinyal Çerçevesi,Logolar,Anahtarlıklar,Amblemler şu an elimize ulaştı.Dahada siparişler geçilecek.İsimler belirlenirse yine sipariş geçicem.

Son düzenleme:
Anahtarlıklar,depo kapakları,opc yazılar,sinyal çerçevelerinin siparişleri hep geçilmiştir.Son günlere girdik 2 gün sonra artık almıcam teklif.Herkese teşekkürler.

Geri