Corsa D Steinmetz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Kim Ne Derse Desin Bu arabaya Bayılıyorum Ve Bu Arabayı Kullanmakta Büyük KEyif Veriyor Corsalı Olmak Çok Başika Bişi Opelli Olmak Dahada Başka Bişi Corsamı Seviyorum

bu arabayı bundan daha kötü hale getiremezlerdi

enteresane... :hıh: ama ben de begenmedim cok tombik...

5kollu jant harici araç kötü olmuş ama corsa D'nin kötü olduğuna katılmıyorum. Burda hep corsa c'si olanlar Corsa d kötü diyor. Beğenmiyor olabilirler fakat araç bence çok güzel. Ayrıca etraftaki herkes aracı çok beğeniyorlar. Hatta hepsi Astra gibi olmuş ne güzel büyütmüşler arabayı diyorlar.

5kollu jant harici araç kötü olmuş ama corsa D'nin kötü olduğuna katılmıyorum. Burda hep corsa c'si olanlar Corsa d kötü diyor. Beğenmiyor olabilirler fakat araç bence çok güzel. Ayrıca etraftaki herkes aracı çok beğeniyorlar. Hatta hepsi Astra gibi olmuş ne güzel büyütmüşler arabayı diyorlar.

evet sana katılıyorum nedense hep corsa c si olanlar beğenmiyor bu aracı ne tesadüf yoksa başka bişey mi ?

evet sana katılıyorum nedense hep corsa c si olanlar beğenmiyor bu aracı ne tesadüf yoksa başka bişey mi ?

Çekememe gibi bi durum mu var yoksa :D şaka bi yana ama yaptığım şakada azda olsa bi gerçek pay var diye düşünüyorum. kim bilir yeni corsada çıkınca biz beğenmicez en iyisi corsa d dicez.

Geri