Çekememe gibi bi durum mu var yoksa şaka bi yana ama yaptığım şakada azda olsa bi gerçek pay var diye düşünüyorum. kim bilir yeni corsada çıkınca biz beğenmicez en iyisi corsa d dicez.
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça anladınız siz onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekememe gibi bi durum mu var yoksa şaka bi yana ama yaptığım şakada azda olsa bi gerçek pay var diye düşünüyorum. kim bilir yeni corsada çıkınca biz beğenmicez en iyisi corsa d dicez.
5kollu jant harici araç kötü olmuş ama corsa D'nin kötü olduğuna katılmıyorum. Burda hep corsa c'si olanlar Corsa d kötü diyor. Beğenmiyor olabilirler fakat araç bence çok güzel. Ayrıca etraftaki herkes aracı çok beğeniyorlar. Hatta hepsi Astra gibi olmuş ne güzel büyütmüşler arabayı diyorlar.
corsa c ciler beğenmesin biz beğeniyorzya bize yeter.onlar beğensin diye almadık.onlar beğenmedi diyede bu kasa kötü diye bi olayda yok...evet sana katılıyorum nedense hep corsa c si olanlar beğenmiyor bu aracı ne tesadüf yoksa başka bişey mi ?
bencede:good:önü ayrı bir dert arkası ayrı bir dertmiş. Bence önü ayrı güzel arkası ayrı...
ben sezarın hakkını sezara vermekten yanayım.güzelse güzel dicez.bizimkide eskicek zamanla...Çekememe gibi bi durum mu var yoksa şaka bi yana ama yaptığım şakada azda olsa bi gerçek pay var diye düşünüyorum. kim bilir yeni corsada çıkınca biz beğenmicez en iyisi corsa d dicez.
bu arada bizde corsa c sayfalarına gidip bence güzel değil bitürlü alışamadım bu kasaya corsa d corsa d diye bağırsak neolur merak ediyorum???bence ayıp olur,hoş olmaz.herkes takkesini önüne alıp düşünsün...
Ağbicim kızma bu kadar yaf.C-D ne farkeder hepimiz din kardeşiyiz
Ağbicim kızma bu kadar yaf.C-D ne farkeder hepimiz din kardeşiyiz
Elbette arkadaşlar ;yeni versiyon bir araba üretildiği zaman önceki versiyona göre elbette daha üstün özelliklere sahipdir.Ayrıca Opel kalitesi ile üretiliyor bu arabalar.
Benimki sadece bir tercih,he! tekrar corsa alırmısınız derseniz corsa c silverline derim.Bütçem yetersede Astra H.Yani Corsa D almam.
Ama tüm Corsacı arkadaşların arabalarına saygım sonsuz.Ne de olsa OPEL FOREVER!! :good:
niye kızıyım sadece yakışık almaz diyorum çünkü c-d kıyası olmayan tüm konularda ve tüm corsa d konularında.sevmedim orası kötü burası kötü c on numero gibi cevaplar var.açın c-d kıyası yapan bi konu bizde düşüncelerimizi belirtelim ama burda kıyas yok tabiki hepimiz kardeşiz.bu sitede 11-12 kişi bu arabaya biniyor neden kötüleniyorki?kıyas konusu açılsın ağzınızı açın gözünüzü yumun önemli değil sizin şahsi fikrinizdir derim.ama ortada c ile kıyas yok:good: