24 Tem 2022 #11 F Fthkthn19 Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 24 Tem 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Enes67' Alıntı: Graf aldım hocam italyan malı bakalım bir sorun olursa kısa vadade hemen yazarım bozuldu diye Genişletmek için tıkla ... Bende graf aldım haftaya triger seti ile birlikte onuda değiştiricem. Nasıl bı sorun oldu mu su pompasında
Enes67' Alıntı: Graf aldım hocam italyan malı bakalım bir sorun olursa kısa vadade hemen yazarım bozuldu diye Genişletmek için tıkla ... Bende graf aldım haftaya triger seti ile birlikte onuda değiştiricem. Nasıl bı sorun oldu mu su pompasında
26 Tem 2022 Konuyu Başlatan #12 E Enes67 Kayıtlı Kullanıcı 67-Zonguldak Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 28 Tepkime puanı 4 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Fthkthn19' Alıntı: Bende graf aldım haftaya triger seti ile birlikte onuda değiştiricem. Nasıl bı sorun oldu mu su pompasında Genişletmek için tıkla ... Hiç bir sorun yok olursa kesin buraya yazarım zaten
Fthkthn19' Alıntı: Bende graf aldım haftaya triger seti ile birlikte onuda değiştiricem. Nasıl bı sorun oldu mu su pompasında Genişletmek için tıkla ... Hiç bir sorun yok olursa kesin buraya yazarım zaten