Corsa D van alınırmı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geç kaldım arkadaşım pardom geldim ben çok memnunum
özetle araç 2 hava yastıklı klimalı ve siyah renk ayrıca sonra koltuk ve cam ta taktırdım toplam maliyeti bana 24550 oldu daha sonra karter koruma ve gözlük kabı yaptırdım onlarla birlikte 24660 ytl oldu vergisi hariç herşeyi mükemmel

fiyat iyiyimiş baya sizinde güle güle kullanın
vergisi derken nasıl ne kadar ??

ticari araç olduğu için normal araçtan farklı oluyoraracı alırken dekontunu vermişlerdi 6 aylık 350 ytl hususi araçlara göre farklı ayrıca ben işletemedim koltuğu ve camı uzun yolda çıkaryrm genelde muayenede sökmeyi düşünüyorum kötü yanları bunlar bide aralık sonuna kadar 1500 ytl mazot indirimi var galiba ticari araçlarda buda + olarak düşünmek gerek ayrıca bu fiyata aracı alman için vergi levhası gerek yoksa bu kadar düşmüyorlar... daha detay istersen burdayım

eyvallah
tabiki şirket üstüne alınacak birtane opel var zaten 2.si de olsa filo indirimi falan olacaktı-- zaten ticari olduğu için yüksek oluyor biraz... :(
ankaradan herşey dahill camlı koltuklu 25450 fiyat verdilerr
ay sonuna teslim ama renk yok... sadece beyaz ile gri var :(

iyide dostum bizimkisi yıllık 350 ytl.10 yılda yapar 3500ytl fazla ödiceksin.aracın sana 29bine gelecek okadar çektiğin eziyette cabası(ruhsata camların koltukların...cart curt işlenmesi gibi) hemdem aracın 75 hp olacak diye biliyorum ama sport paket alırsan 32bin ytl ye 90 beygir ve daha çok artısı var.bence fiyatı okadarda uygun değil van'ın

şirket için alırsan filo indirimi falan var işte
23.500 falan geliyorr...
zaten 8ay ya kullanılcak yada kullanılmıcak..

güzel seçim arkaya camları ekleyeceğine iç döşemeleri eklettir tavan vs. kabin sesini izole eder en azından...

Geri