Corsa D yan ve dikiz aynasını otomatik kararan yapmak?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dimo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dimo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Eki 2015
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar . Otomatik kararan iç dikiz aynasını yurtdışından getirtmeyi planlıyorum. 60$ gibi bir fiyatı var montajı da sorun olmayacak gibi yapabileceğimi sanıyorum.Gönlümden geçen aslında yan aynaları da otomatik kararan yapmak.Özellikle uzun yolda büyük kolaylık sağlıyor.Kullanan arkadaşlar iyi bilecektir. Yan aynaları otomatik kararan yapan veya düşünen arkadaşlar var mı benim gibi? Bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
dikiz aynası ok olur.
ancak yan aynalar corsa d için kararan ayna olarak üretilmedi sanki.
o nedenle yapan veya düşünen birileri olması zor ihtimal.
 
Cevabınız için teşekkür ederim. Opel corsa d için hangi vectra veya başka model arabadan çıkma otomatik kararan ayna oluyor? Benim bulduğum çok içime sinmedi açıkçası
 
şekil olarak başka bir aracın aynasını komple uygulamak mümkün olmayacaktır.
ancak herhangi bir aracın (opel olması gerekmez) ayna donanımını alıp modifiye ederek, ayna kısmını söküp keserek corsa d için uygulama yapılabilir.
elektrik bağlantısına ihtiyacı olacaktır.
 
Geri
Üst