corsa dizel 111.yıl serisimi?yoksa makyajlı yeni dizel enjoy mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alsef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
32.500 e alınır arkadaşım bence , ben 2010 ubu eylülde 31.750 ye aldım aynı araba sonuçta ama birinin ruhsatı 2010 diğeri 2011, bence 32.500 iyidir , bide park sensörü alırsın en kötü ihtimalle olur biter , hayırlı olsun şimdiden

Ali Bey Ereğli'den adıma aldığınız rakam için çok teşekkür ederim, gerçekten çok makbule geçer bir rakam..bugün gidemedim bayiye,yarın gidip konuşucam..bunu da söyliycem 34 e bırakırlarsa burdan alırım, yok olmaz derlerse 1 kuruş bile fazla vermem doğru ereğliye giderim..zaten siyah rengi de çok beğeniyorum..ama ilk tercihim beyaz :) eyvallah sağolasın..

oğuz arkadaşım teşekkür ederim yorumun için..sanırım yeni makyajlı enjoyu almak üzereyim ( tipini beğenmesemde egoma yenik düşüyorum sanırım ) size de hayırlı olsun arabanız..iyi akşamlar..

Ali Bey Ereğli'den adıma aldığınız rakam için çok teşekkür ederim, gerçekten çok makbule geçer bir rakam..bugün gidemedim bayiye,yarın gidip konuşucam..bunu da söyliycem 34 e bırakırlarsa burdan alırım, yok olmaz derlerse 1 kuruş bile fazla vermem doğru ereğliye giderim..zaten siyah rengi de çok beğeniyorum..ama ilk tercihim beyaz :) eyvallah sağolasın..

ereğlide ahmet beyle görüşürsünüz biraz orta yaşlarda olan beydir dün telefonla bir arkadaşım sizi aramış hatta istanbuldan fiyat aldığınızı da söyledim onlar 34 olrak biliyor ist daki fiyatıı hatta şunları da ekleyin karter koruma ve ön kaput koruma hediye ettiler derseniz belki ekstra bişeyler çıkar

ahmet beyde bana en ist da son fiyatı vermişler dedi ben 33.750 zorladım ama olmaz dedi yine de yüz yüze görüşmekte fayda vaar

bu arada bu araç engelli indirimi ile mi alınacak ???

teşekkür ederim tavsiyeler için..aynen kaydettim söylediklerinizi..karter koruma ve park sensörü burda da hediye ediliyor zaten..araç engelli indirimi ile alınacak..araç almak ne zormuş,kafamdaki sorlar sürekli artıyor maşallah :) dizelmi benzinlimi makyajlımı 111.yılmı derken resmen hebelüp durumundayım..yakında ben de kendim engelli katagorisinden direk alacam arabayı böle giderse..kısmetse yarına netleşecek herşey..çok teşekkürler..

Fiyatlar aşmış gerçekten birde vw poloya bakın malzeme işçilik kalitesi fikir olsun polo donanım olarak boş ama bana göre corsadan kaliteli geldi.

kardeş sağol, herkes bi model söylüyor..peogeot 207, ford fiesta vs vs..en azından o seçenekleri eleyip markada karar kılmış durumdayım şuan..corsa kesinleşti kafamda ama ne yazıkki yakıt tipi ve model konusunda çok daralmış durumdayım..bunca yazılandan sonra yarın 1.2 benzinli alı gelirsem de şaşmayın..beynim döndü resmen..

valla abi alabiliyorsan dizel corsa al , sakin kullanırsan inanamıyacağın yakıt değerlerine ulaşırsın , ben antalya full şehir içi kullanıyorum 100 km de 5 -5,3 arası tüketim var , arkadaşlarımla konuşuyorum 1,3 benzinli 7 den aşağıya düşmüyor diyorlar , tabii bütçe meselesi ama imkan varsa birde 3-4 sene bincem diyorsan dizel al. benizinlinin keyfi başka ama cüzdanını düşünüyorsan :)

Ali Özbay arkadaşım, bugün tümarı tekrar aradım 1.3 dizel enjoy modeli 34000 imkansız dediler, en son 35500 olur dediler..essentia modeli yani yol bilgisayarı falan olmayan en alt modeli o fiyata olurmuş ancak..e bende dolusunu istiyorum..burdaki bayi 35000 dedi..ama 11.yıl dizel enjoya 32900 fiyat verdi..galiba onu alıcam pazartesi..1500 lira ön panjur makyajı için veremicem açıkçası..durum böyle arkadaşım çok sağolasın..

Geri