Yakıt katkılarını tavsiye etmediler.. Depoyu neredeyse yolda kalacak kadar bitirip total excellium aldım..
son yorumumdan bu yana hissedilir bir gaz yemem sorunu yaşamadığım için aracın yeni hava akışmetre yüzünden düzeldiğini düşünmeye başlamıştım ki tekrar sorun hortladı..
+ Aracın kendine has gürültülü sesi torpido arkasından geliodu.. şimdi ise çalışma sesi yükseldi ve ses direksiyon arkasınıda kapsayıp arabanın içine yogun bir ses geliyor.. rölantide araç içinde düşük bi titreşimde var gibi
+ Dün 2 kez yogun bir gaz yememe yaşadım.. 1 km sonra ilk defa gaz pedalı basınç ile ayağımı yukarı itiyormuş gibi pedalın tepki verdiğini hissettim ( ilk defa ve belkide anlıktı veya devamlı aracı dinliyorum diye öyle hissettim bilemiyorum. ve o sırada sorun yapmadı..
+ düz yolda giderken ışıklarda durduğumda direksiyon sağa doğru boşluk yaptı.. 3 gün ara ile 2 defa tekrarladı bunu..
+ Yoğun trafikte yavaş gitmem gerektiğinde dizel otomatik araç neredeyse stop edecekmiş gibi bi titremeler bi tuhaflıklar sergilio
Sorunlarım büyüyor.. çözemedikleri için başka ustaya gidiyorum sorunu göremiyorlar bile ( 6 ustadan sadece 2 tanesi gaz yememe olayına şahit oldu) ne zaman nerde yapacağı belli değil..
Bugun 3 kez gaz yememe yapınca başka ustaya gittim. sorunlarımı anlattım.. test sürüşü cihaz vs herşeye baktı bi sorun yok deyip bıraktı.. arıza kodu yok diyorlar hala.. turbosunda baktı sözüm ona ne zaman baktı anlamdım ben..
Allah aşkına turbodan, bujisine , elektrik kaçağına kadar inceleyip bakıp motordaki sorunu çözmek için neden uğraşmıyorlar.
Silbaştan en başa dönmüş gibi hissediyorum ve araç hergün daha kötüye gidio..