corsa enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrekaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar geeçen hafta 99 model astramı sattım.
bugün 2004 model corsa enjoıy 1.4 benzinli beyaz bir araba buldum. (40.000 km ve dört lastik yeni)
araç sahibi 17 bin ytl istiyor.

bu model aracı kullananlar memnun mu. sıkıntı çıkartıyor mu.
birde duyduğuma göre corsalarda triger kayışı yokmuş bunun yerine zincir varmış ve değişmesi gerekmiyorumş doğru mu

teşekkür ederim. saygılar sunarım.

triger kayışı yok ewt zincir var.. garantimin dolmasına yakın servisteki ahbab olduğum ustayla konuşurken bu arabalar ilerde başka ne sorun çıkartıyo bidaha yetkiliye gelmiycez die sorduğumda.. pek bişey çıkarmıyo dedi trigeri sordum zincir var dedi.. genel olarak resepsiyonistin yorumu corsalar sorun çıkartmıomuş... ben sıfır aldım araç şuan 27 aylık falan, tek çıkardığı sorun klimanın ses yapmasıydı onuda garantiden bi parça değişimiyle hallettik fiyat 304 ytl miş..
bide corsaların klasik direksiyon kutusu sesi problemi olabilio diolar.. forumda araştırabilirsin.. benimki 2006 model olduğundan bende çıkmadı gerçi.. araç 1.2 bu arada..

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
kısaca tavsiye edermisiniz corsa 1.4 enjoy'u.

1.4 motor, 1.2 den birazcık daha fazla yakıcak ama rampada falan illaki daha rahat olucaktır.. yani motor olarak 1.4 bence iyi seçim...

donanım olarakta enjoy ve üzeri almak mantıklı olur, zaten 1.4 lerde essentia yok galiba.. içteki krom kaplamalar, geniş tabanlı lastik ve çelik jant, elektrikli dikiz aynaları enjoyun güzel detayları..

walla ben aracımdan çok memnun olmama rağmen arada yeni tasarımlara gözüm kayabiliyo, mesela en basitinden bi corsa d ye bakıyorum daha yeni tasarım içi dışı , yani bazen benim araca modifiye yapıyım die düşünürken bazende dokunmayım ilerde satar corsa d alırım hemde enjoy alırım falan diorum... corsa c ,fiyatına göre bence güzel araba, başta söliyceğimi şimdi sölüorum KISACA tavsiye ederim :D

astraya göre ufak kalıyo ama alıştıktan sonra aracın içi gayet ferah ve yeterli gelio insana, corsanın içi ufak olmasına rağmen çoğu araçtan rahattır..makaslarda falan ve sokak aralarında ufak olması avantaj.. bagajı çok küçük ama onu söleyim.. okkalı bişey koyduğun anda bi ikincisini almıo :D

bende de 1.2 njoy var ve aracımdan bozuk yoldaki ses dışında memnunum. 1.4 motorun 1.2 den farklı yakacağını sanmıyorum. kaldı ki 1.2 de öyle çok ekonomik yakmıyor. motor küçük olduğu için az birşey hızlı gitmeniz yakıtı arttırıyor. rampalarda da özellikle araç yüklüyse 5. viteste devirden düşüyor. 1.4 iyi bir seçim bence.

bencede güzel seçim hem 40000de süper fiyat bence kaçırmayın ama aracın enjoy olduğundan emin olun

bencede güzel seçim hem 40000de süper fiyat bence kaçırmayın ama aracın enjoy olduğundan emin olun

valla arabanın ruhsatında enjoy yazıyor. yarın veya perşembe günü tekrar bulusup servise götürdükten sonra arabayı almayı düşünüyorum. gerçi arabanın sahibi arabaya garanti veriyor herhangibir boya veya değişen olmadığına ama yine de içim rahat etmesi için servise götüreceğim.

inşallah astrayı aramam.

2004 1.4 var bnde , triger için benim arabayı servisten çağardılar ve değiştirdiler kendileri, direksiyon kutusu problemi varmış fakat ben yaşamadım , şans olsa gerek , bunun haricinde bi problem yaşamadım açıkçası.Bide araç enjoy+spor paket mi? yosa sadece enjoy mu? yani çelik jant var mı? Eğer spor paket varsa alınır yoksa fiyat yüksek 16 ya anlaş..

2004 ise direksiyon kutusuna baktır derim, onun dışında tavsiye ederim

benim 2004lerin ilk gelenlerinden 25 12 2003te teslim aldık direksiyon kutusu problemi yok ama kontrol ettirmekte fayda var servise götürmeden sakın almayın

Geri