corsa enjoy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadasım anlattıgın km ve özelliklere göre iyi bi araç.. şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız...

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun varolun. çok teşekkur ederim.

arabanın vuruğu kırığı, değiseni ve boya olmaması; dört lastiğin yeni olması, km nin dusuk olması ve enjoy model olması benim avanajlarım. ancak fiyat nasıl arkadaslar. - bu araca bu fiyat iyi değil mi? sonra kazıklanmayalım.

2006 yılı mart ayında 1.2 essentia yı 21.500 dediler... 500 cd çalar 500 de metalik renk olunca 22.500 e geldi bize araba.. 1.4 enjoyun fiyatını hatırlamıorum ama muhtemelen 23-23.500 ytl civarıymıştır.. yani aracın genel fiyatı buydu galiba.. çünkü ben aldıktan sonra 1 sene öncesinin falan otohaber dergisinde de hemen hemen aynı fiyatları görmüştüm (ayrıca biz alırken güya 2500ytl kampanyası vardı ama o şişirme fiyatın kampanyası oluodur illaki) sonra 2006 ın sonunda kasa değişcek die fiyatları biraz aşağı çektiler.. metalik rengi falanda koyunca dediğiniz araç 23.500 ytl ile 24.500 ytl arasında bi fiyatmıştır die tahmin ediorum 2006 yılında..
en kötü ortalama 23.000 gibi düşünsek, az km yapmış ve temiz bi araçsa 17milyarı hakeder bence ama gerçek piyasa değeri daha aşağıda olabilir...

Geri