::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deniz, bu bor katkısı hakkında birçok tartışma konusu açıldı forumda.. Bende ilk başta aracıma koyacaktım ancak forumda hem yönetici hemde Ankara'da Opel Garaj'ın sahibi Hakan abiyle yüz yüze görüştüm ve vazgeçtim bu bor katkısını koymaktan..

Dediğim gibi, forumda çok tartışıldı birçok üye iyi diyor ancak birçok üyede yaka silkiyor bu katkıdan..

Sen en kolayı, Hakan abiye (westi555) mesaj at yada Şaşmaz'a yolun düşerse gidip konuş, o sana detaylıca anlatır.. Ben gidip tanışmıştım, bana anlattı ve ben o anda vazgeçtim koymaktan...

Ben bor katkısını koyduktan sonra bi 50 km sonra kırmızı ışıkta yanıma bir dizel araç geldi. Tabi önce farkına varmadım. Bizde bu arada yükselle ses dinliyoruz motor sesinde azalma varmı diye yanımıza gelen araçtan öyle bir traktör sesi geliyorduki aracın içinde koptuk yükselle. Bana kalırsa motorsilki mutlaka alın sürtünmeyi azalttığı için yakıt tasarrufuda sağlıyor.

Bu motorsilk i denemek lazım, herkes çok memnun anlaşılan

:):):)

MotorSilk iyidir, ben hem kullanıcısı hem de pazarlamacısıyım, her şekilde sorulara yanıt verilebilir..

bu arada bir kaç gün içerisinde Paşaoğlu dyno test verisini sizlerle paylaşıcam, ne kadar faydası olup olmadığını o zaman anlarsınız ;)

arkadaşlar istanbulda aracımın deposunu (1.7dti) depo kapagında akaryakıtı gorebileceğim şekilde fulledim. ordan birsuru trafige girerek feribot iskelesine ulaştım ve yalovaya geçtim. yalovada km sayacım 76 idi. manisa çıkışında km sayacı 448 i gosterirken depoyu fulledim gene agzına kadar depo kapagından taşana kadar. 18.55 litre mazot aldı. mazotun litresi total ofisi fiyatı 2.22 den , km de 9 kuruş , 100 km de 4.14 litre yakmış oldum. arabamı seviyorum...

ben depoyu fulledim, 570 km yol yaptım 15 günde falan (bayağda bastım.. yollar boş istanbulda şuan 90 la gittiğim yerde 100-110 gittim en az, arada 160lara falan çıktık :D) 112 lirada falan pompa durdu...

112lira/570km= 19.6 kuruş / km

bu arada yaklaşık bi 100 km falanda klima açık olmuştur, ara ara trafiğede girdim..

galiba benzin ucuz litresini kaçtan aldım bilmiorum ama ilk defa 20 kuruştan az yaktı araba

bi araba nasil 9 kurus yakar anlayamıyorum :) benimki max. 14 kurus yakıyor...

bi araba nasil 9 kurus yakar anlayamıyorum :) benimki max. 14 kurus yakıyor...

abi şoklardayım ya gerçekten şoklardayım. gelmeden hava fıltresını deıştırdım evde garajda. etkisi olmuş olabılır. 90 sabıtle gıttım 110 u hıc gecmedım rampa aşşagı bıle. ki bazen trafıge , kamyon arkasında falan kaldıgımda oldu. onlar olmasa kafadan 8 kuruş :D:eek::):cool::kop:

bir arkadaşım radarların sadece önden çektiğini soyledi. acaba ön plakam kazayla düşerse ve ben onu içeri yanıma alırsam radara yakalanmazmıyım?

Geri