::.Corsa Exclusive Garage.::.Just Corsa Get Inside.::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut filtre nasıl filltre? Bağırıyomu bari abi.

Bende bile bağırıyodu o filtre :)

bağırıyor bağırmasına da redline yapamıyorum şu aralar, 3000+ da iyi ses veriyor ya gaza getiriyor beni de :) ama nazlanıyor araba biliyorsun, kasılma var alt devirlerde çok.. beyni değiştireceğim sanırım :/

bağırıyor bağırmasına da redline yapamıyorum şu aralar, 3000+ da iyi ses veriyor ya gaza getiriyor beni de :) ama nazlanıyor araba biliyorsun, kasılma var alt devirlerde çok.. beyni değiştireceğim sanırım :/

ben denemek için taktım bendede 2500-4000 arası ses baya vardı. hayırlısı olsun fazla gaza gelme :)

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Ama bu jantlar 17'' olduğu için türkiyede corsa c de kullanılması çok sıkıntı yaratabilir. Astra H için daha uygun

Ahh bunlar 17'demi yaaa çok kötü oldu haa ben 16'si var faln sandım :sorry:tuhh..

clorsacılar Yetkili serviste aracına hız sabitleyici taktıran varmı kaça mal oluyor?

hız sabıtleyıcı uzun yolda şart. 1.7 ler ıcın de ses cıkmadı heralde bu konuda

Dostlar ben taktırdım. 60.000 bakımı yaptırdım, akabinde uzun yola çıktım, neredeyse tüm yolu cruiseda gittim, açıkçası çektiğime değmedi, (2.5 devirde 5. viteste kitledim) normal gitmekle cruise arasında yaklaşık 80 km farketti, yani cruisela gitmekle bir depoyla 80 km daha gidebildim extra, bence sadece konfor kaygısıyla taktırılabilir, ama sorunsuz çalışıyor onu söyleyebilirim çünkü bende sonradan taktırdım:)

http://img197.imageshack.us/img197/83/sany0652.jpg

sany0653.jpg

Geri